Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dodać dla rang Vip, SuperVip i Tytan + O serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem w trakcie tworzenia tych rang i nie wiem co dać, aby nie psuło zabawy innym graczom , umilało rozgrywkę i utrzymywało serwer. Na serwerze będzie Survival z Gildiami, działki, ekonomia + różne ciekawe elementy rozgrywki, tak aby ją urozmaicić, planujemy też nad minigrami i mapką PvP z ukrytami skrzyniami, aby gracze się nie nudzili i zostali na długo. Chciałbym też, aby serwer zdobywał pieniądze na utrzymanie w celu realizacji konkursów, kupowanie gier na konkursy i rozwój. Jak to omówiłem w poprzednim zdaniu, planujemy urządzać losowania do gier Steam. W celach mamy też założenie serwera TeamSpeak, aby ułatwić komunikację dla naszej społeczności. Póki co serwer TS będzie planem na przyszłość, lecz przejdę do głównego tematu. Dla ułatwienia dam wam wzory postów dotyczących możliwości tych rang.

Vip:
- pierwsze funkcja
- druga itd.
- blablabla
SuperVip:
- pierwsze funkcja
- druga itd.
- blablabla

Tytan:
- pierwsze funkcja
- druga itd.
- blablabla

To tyle. Liczę bardzo na wasze odpowiedzi, również chętnie wysłucham waszych sugestii i porad. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...