Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery

Fimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Grałem kiedyś sobie w ft w do okresu wyjścia ft2 czy jak to tam się nazywało. Odechciało mi się grać a widzę teraz że jest kilka o ile nie kilkanaście serwerów.  Chciałbym zacząć ponownie grać i tu nasuwa się moje pytanie czy te serwery się od siebie różnią?

Opublikowano

Wszystkie serwery ft są robione pod kase, gracze którzy płacą dużą kasę są ponad regulaminem, admini nic nie zrobią elicie graczy zresztą każdy kto gra w tą gre od dawna pewnie już to zauważył.dlatego też na przestrzeli ostatni miesięcy sporo graczy ubyło.

Opublikowano

wszystkie serwery się posypały. Jedyny serwer, który moge Ci polecić to classic . osobiście tam gram .
na serwerach 1-8/9 niewiem ile ich jest , ale jest pełno jakiś nowości , niepotrzebnego syfu i wgl.

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Zdecydowanie jeśli już wybierać jakiś serwer to classic, ale i tak to nie ten klimat footballteam co w 2009, 2010 r. Są ciekawsze gry o tej tematyce online. 

...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dawniejsze serwery były fajne od 1-5 serwery.

W tedy na allegro było 3 strony sprzedaży, a teraz to nic :(

Nawet ten FT Classic nie jest tak fajny 

MarkoKKS.png

Opublikowano

Po latach gra się nudzi i wiadomo że to nie to samo :D Ale miłe wspomnienia z gry sprzed lat zostaną :P

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...