Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przemcio:)

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam problem z wirusem Pirrit Suggestor. Usunąłem niby wszystkie pliki związane z pirritem w : edytorze rejestru, panelu sterowania, przeglądarkach, C:\Users\Uzytkownik\AppData\Local, ale nadal wyskakuje mi okno antywirusa z PirritUpdater.exe. Plik znajduje się w C:\Windows\Temp i co chwilę się od nowa tworzy mimo niejednokrotnego usuwania pliku. Są jeszcze dwie usługi: PirritUpdater i PirritDeskop. PirritDeskop udało mi się zatrzymać, ale PirritUpdater jest ciągle uruchomiony. Czy pozostałości wirusa stanowią zagrożenie? Jeżeli tak to proszę o pomoc w usunięciu wirusa.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w START i wejdź w URUCHOM (w przypadku windows 7 w pasku wyszukiwania) wpisz frazę %temp% i usuń wszystko (czasami może zostać jeden plik ale jeżeli problem nie znikinie to wyłącz go w msconfig który może być uruchamiany podczas startu systemu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...