Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy stronie do wygrywanie nagród rzeczowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem zrobić własną stronę internetową na której będzie się zbierać punkty i będzie się wymieniać na nagrody rzeczowy.

Widziałem już wiele tak zwanych "FAKE", które oszukiwały ludzi, więc postanowiłem zrobić taką która nie będzie kłamać i naprawde rozdawać przedmioty.

Więc prosiłbym o podesłanie jakiegoś szablonu takiej strony lub pomocy przy tworzeniu bazy MysQl, bo pomoc przy HTML nie jest mi potrzebna. Tylko ten nieszczęsny MysQl...

Proszę o ocenianie w komentarzach tego projektu i dawanie propozycji co mogę jeszcze dodać.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Gotowców szukaj sam.

Jakiej pomocy potrzebujesz? Wypisz konkretnie z czym masz problem...

Opublikowano

Czyli kolejny temat z serii: "Mam świetny pomysł! A teraz mi go wykonajcie. Za darmo."

A co do projektu: zawsze będą ludzie, którzy będą wchodzić na tego typu serwisy, aleee...

Musisz najpierw go zrobić, lub w twoim przypadku najprawdopodobniej zlecić.

ew. porzucić pomysł.

Opublikowano

Czyli kolejny temat z serii: "Mam świetny pomysł! A teraz mi go wykonajcie. Za darmo."

A co do projektu: zawsze będą ludzie, którzy będą wchodzić na tego typu serwisy, aleee...

Musisz najpierw go zrobić, lub w twoim przypadku najprawdopodobniej zlecić.

ew. porzucić pomysł.

Właśnie chce go zrobić tylko nie mam większych umiejętności MysQl... Html/PhP ogarniam dobrze.

Gotowców szukaj sam.

Jakiej pomocy potrzebujesz? Wypisz konkretnie z czym masz problem...

Bedziemy pisać na PW, aby nie zaśmiecać tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...