Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM ogarniętych osób przy tworzenia serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam ludzi do tworzenia prywatnego dedyka metin2. Chciałbym znaleźć takie osoby które lubią się w to bawić, ale również przykładają dużą wagę do dokładności tak jak ja.

Szczerzę mówię, iż potrzebuję osób głównie do edycji klienta (Python*, tworzenie animacji, modelowanie, grafika) oraz kogoś kto zaproponuje i wprowadzi lub pomoże wprowadzić fajne pomysły, dodatki, ulepszenia do serwera. 
Ja mam na imię Wiktor, interesuję się ogólnymi dziedzinami informatyki (głównie grafika oraz webdesign). Ogarniam kanały alpha w plikach graficznych.

WIEM ŻE JEST MNÓSTWO LUDZI KTÓRZY TWORZĄ PRYWATNE SERWERY ALE MOIM ZDANIEM TRZEBA PRÓBOWAĆ JEST SZANSA ŻE UDA NAM SIĘ ZROBIĆ COŚ DOBREGO, A NASTĘPNIE ULEPSZYMY TO JESZCZE BARDZIEJ AŻ LUDZIE ZACZNĄ PRZECIERAĆ OCZY

Treść zgłoszeń (post lub pw):

kultura osobista:
zainteresowania:

zasady pisowni:

potrafię tu pomóc przy:

lubię to robić:

Opublikowano

Nie jest to umiejętność heh. Ty raczej wiesz o co chodzi, dużo osób całkowicie tego nie ogarnia z tego co czytałem na tym forum :P
po co robić spam ? szukam chętnych do pomocy, a nie do słownego sprawdzania moich 'umiejętności' 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...