Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się robić japońskie drzewko?

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Obecnie mam przegrane 410 bitew i posiadam czolga chi-ri 7 tiera Bez pd robione

6 Tierem gralo sie w miare ale jak mam tego chi-ri i przyjdzie w losowaniu te 8-9 poziom to tym czyms slabym trzeba ino spierdylac... spierdylac dlaczego? a dlatego ze ta lufa i abs tego czolgu jest jak psu z tylka.

I takie pytanie jak wyglada gra VIII,IX,X tierem tego drzewka, daja sobie rade czy takie lipne jak chi ri?

Opublikowano

To drzewko zaczyna się od 8 tieru. Radziłbym odpuścić, gdyż są inne linie, które pomogą Ci nauczyć się grać. 

Opublikowano

Jak bym miał chi ri jak ty to bym się nie zatrzymywał tylko wałował do tej viii która w mojej opini jest jednym z najlepszych medów 8 poziomu a i następne japońskie dają rade.

Opublikowano

Grac w miare potrafie mam 49% staty wiec koszmarnie nie jest ;p i ocena 3.100

na 400 bitew, 49% wygranych to nic wielkiego. Do tego najlepszym wyznacznikiem skilla jest WN8, możesz go sprawdzić tutaj: http://noobmeter.com/ Jak masz powyżej 800, to jesteś lepszy od mojego taty, który gra lami od 2 lat.

Odpuść tą linie, bo nie jest dobra na początek. Nie wybacza ona błędów, które newbie popełniają w dużej ilości.

Opublikowano

Grac w miare potrafie mam 49% staty wiec koszmarnie nie jest ;p i ocena 3.100

Podaj link do noobmeter, bo każdemu się może zdawać, że dobrze gra :D

Linia jest dla bardziej zaawansowanych, lepiej zrób sobie jakieś miedy rosyjskie, łatwiejsze są. Sporo odbijają, szybkostrzelne działo, dobre wieże. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak najbardziej, mój kolega doszedł do sta-1 pograłem na jego koncie tym czołgiem kapitalnie się gra, a pozatym opłaca się robić KAŻDE drzewko, misję np o SP mogą się powtórzyć (misję mogą się zdarzać :)

Opublikowano

To drzewko zaczyna się od 8 tieru. Radziłbym odpuścić, gdyż są inne linie, które pomogą Ci nauczyć się grać. 

Od 6 tieru - poprawka.

1 - 5 to jakaś porażka, ale potem już idzie z górki.

Na Chi-Ri graj z lufką z magazynkiem. Najlepiej gdzieś się przyczaić na czołg od boku i wpakować mu cały magazynek, bo on ma przeładowanie między pestkami chyba jedną sekundkę.

VIIIt jest podobny do Pershing'a i podobno fajnie się tym gra.

IX jest przyjemna, mobilna, fajne działo ma.

X - ma twardą wieże, b. dobre działo, mobilność.

Ogólnie jak już tak daleko doszedłeś to kończ tą linię, bo warto. Ten czołg jest brany na CW, wiec czasu nie stracisz, a daję dużo frajdy.

Opublikowano

Od 6 tieru - poprawka.

Na Chi-Ri graj z lufką z magazynkiem. Najlepiej gdzieś się przyczaić na czołg od boku i wpakować mu cały magazynek, bo on ma przeładowanie między pestkami chyba jedną sekundkę.

Ogólnie jak już tak daleko doszedłeś to kończ tą linię, bo warto. Ten czołg jest brany na CW, wiec czasu nie stracisz, a daję dużo frajdy.

Sprawdź ile magazynek ma penetracji. Od niektórych 7t może sie dingać, nie mówiąc jak wylosuje na 9t.

Opublikowano

Sprawdź ile magazynek ma penetracji. Od niektórych 7t może sie dingać, nie mówiąc jak wylosuje na 9t.

155 czyli starczy do 7t, a potem trzeba bić już od boku. Dlatego do tego czołgu powinno się ładować pół AP'ków i pół złotka.

Opublikowano

Od 6 tieru - poprawka.

Wieże ma twardą, ale jak strzelisz w jarzmo działa wszystko wejdzie.

9t nie jest aż tak przyjemny jak się mówi, jest wielki, ma wielką wieże i słabe camo. Plus to działo

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

7 tier japoniec jest super na 8-9 tierach dajesz golda i wymiatasz ten magazynek wręcz mnie zachwyca jak na razie średnie uszkodzenia  mam na nim tylko 1800 ale myśle że skoncze w okolicy 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...