Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do skinów - działa jakiś dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze działa jakiś program do wgrywania skinów, które tylko my widzimy. Kiedyś był LOL LGG z współpracą z leguecraft, ale jakiś czas temu próbowałem tego i nie działało. Jest może teraz jakiś nowy działający program lub nowa wersja tego starego? Dzięki z góry za odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na pewno działa ten MK Jogo? Można wyłapać bana za używanie tylko zmiany skinów? Aktualizacje są często i przede wszystkim po co te logowanie?

Opublikowano

Na pewno działa ten MK Jogo? Można wyłapać bana za używanie tylko zmiany skinów? Aktualizacje są często i przede wszystkim po co te logowanie?

tak działa,  za skiny nie bo tylko zmieniasz swój wygląd,   skiny do wyboru po każdym patchu są.

Opublikowano

Zdecydowanie MK Jogo.

Tak, działa.

Opublikowano

Działa na pewno . bana nie wyłapiesz ponieważ tylko ty to widzisz i czesto sa aktualizacje a logowanie jest po to żeby było :P 

Opublikowano

Ok mam tego MK Jogo, ale co jest? Wybrałem sobie spirit guard udyra i tylko mam jego formę jak zaczynam, a gdy używam skilli to znów jest ten stary. Z piekielnyum nasusenm jest zaś tak że postać normalna, ale skille stare.

Opublikowano

Ok mam tego MK Jogo, ale co jest? Wybrałem sobie spirit guard udyra i tylko mam jego formę jak zaczynam, a gdy używam skilli to znów jest ten stary. Z piekielnyum nasusenm jest zaś tak że postać normalna, ale skille stare.

mkjogo wszystki skille działają jeśli nie nakładasz 2 skinów.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mkjogo wszystki skille działają jeśli nie nakładasz 2 skinów.

Właśnie nic się nie nakładało. Ściągnąłem program, zarejestrowałem się i pierwsze co odpaliłem udyra i zmieniał formę tylko na zwykłego.

EDIT: Zrobiłem clear all i działa, ale w połowie, ponieważ używając q nad udyrem pojawia się stara animacja tygrysa, przy w,e,r nic oraz na 5 lvl danego skilla udyr nie zmienia wyglądu np na niedzwiedzia tylko jego głowa jest ciągle taka sama. Piekielny nasus jest zbugowany, nie ma zmienionych skilli oraz na ulti jego tekstury się psują, tryndamere nie ma tej mrocznej aury ładując q, mecha cho to samo - skille nie zmienione oraz w niewidoczne, no i ogólnie takie niedociągnięcia w niektórych skinach. Ja tak tylko mam czy każdy?

Opublikowano

up myślę, że to zależy od champa, bo ja na udyrze mam tak jak kolega ale na masterze yi mi dobrze działa. Myślę, że trzeba poczekać do patcha mk jogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...