Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer na turecki z eune

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie opyla się walić transfer z EuNe na Turecki serwer? Jak z pingiem itp.

graphic.png

Opublikowano

No to chyba logiczne ze ping bedzie gorszy? Dlaczego w ogole pomysl na Turecki a nie West?

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Ping jest ok, ale co do skilla to eune jednak jest lepszy,

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ze co? Ping ok? Logika... Przenies sie na West i zobaczysz ze ping ci sie podniesie o troszke 

Wiadomo ze duzo zalezy tez od tego jaki masz w ogole net

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Skorzystalem z darmowego transferu. Ping nic sie nie zmienił jak na eune miałem 1 kwadrat tu też :D

Jeśli chodzi o poziom to na rankedach sa osoby co niewiedza co to farma... a support ma więcej killi od asyst ale ludzie sa w cholerę mili nawet jak nafeedujesz to nikt cię nie reportuje itp. Jedynym minusem na prawdę jedynym jest język ale jak pograsz trochę i będziesz używal translatora to sie nauczysz. Ale jest jedno ale jak jesteś np w silver 3 i masz niskie mmr to wyrzuca cię do np jak mnie do drewna 3 ._.

Opublikowano

Skorzystalem z darmowego transferu. Ping nic sie nie zmienił jak na eune miałem 1 kwadrat tu też :D

Jeśli chodzi o poziom to na rankedach sa osoby co niewiedza co to farma... a support ma więcej killi od asyst ale ludzie sa w cholerę mili nawet jak nafeedujesz to nikt cię nie reportuje itp. Jedynym minusem na prawdę jedynym jest język ale jak pograsz trochę i będziesz używal translatora to sie nauczysz

W brązie nawet na wescie ludzie nie wiedzą co to farma i suppoer ma więcej kili niz asyst...

@topic

Nie oplaca sie, jedyne co sie zmienia to jezyk, i konto jest gówno warte, potem bedziesz chcial pograc z kumplami i dupa.

Opublikowano

Ze co? Ping ok? Logika... Przenies sie na West i zobaczysz ze ping ci sie podniesie o troszke 

Wiadomo ze duzo zalezy tez od tego jaki masz w ogole net

ping na wescie taki sam mam jak na eune, wiec?

nie oplaca sie, ping taki sam, poziom gorszy, brak komunikacji

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...