Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Plugin AntyDropCobble (Zapowiedź)

Gość KamiloPL1456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, twój plugin można napisać w prostym skrypcie, po drugie robisz za dużo błędów ortograficznych jak i brak sensu w twoich wiadomościach też jest widoczny. Popraw tę błędy. Nie będę pisać które to bo to widać na pierwszy rzut oka.

Albo napisze bo jeszcze pewnie powiesz "nie ma błędów":

włanczanie - włączanie*

zdienć - zdjęć

popraw kolory i styl, powinno być tak

/cobble - Wyłącza/Włącza drop cobblestone

/autor - Autor pluginu

/creload - Przeładowywuje plugin

MPC Love<3

Opublikowano

Witam was Zapowiadam że AntiCobbleKcr Zostanie, dużo zmieniony tu macie link do zdienć i dodam expzcobla

link:http://scr.hu/2kr5/65o1b

Ty tak serio?

"zdienć"

i na ss'ie

"/autro"

"wlanczanie dropu"

"wylonczanie dropu"

Może zanim zaczniesz uczyć się Javy.... zacznij od polskiego? :) tak przynajmniej podstawy, nikt raczej nie wymaga 100% poprawności... no ale są jakieś granice.

A takich pluginów jest pełno, po co kolejny, taki sam jak 300 innych, plugin do tego?

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Ty tak serio?

"zdienć"

i na ss'ie

"/autro"

"wlanczanie dropu"

"wylonczanie dropu"

Może zanim zaczniesz uczyć się Javy.... zacznij od polskiego? :) tak przynajmniej podstawy, nikt raczej nie wymaga 100% poprawności... no ale są jakieś granice.

A takich pluginów jest pełno, po co kolejny, taki sam jak 300 innych, plugin do tego?

Zacznijmy od tego, że on nie potrafi ani javy, ani j. Polskiego. Wszystkie te jego pluginy są z neta, zmienił jedynie package. :-)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że on nie potrafi ani javy, ani j. Polskiego. Wszystkie te jego pluginy są z neta, zmienił jedynie package. :-)

no ok ale połowa kodu to moje dzisiaj się męczyłem na sender.sendMessage

Opublikowano

Męczyłeś się nad wysłaniem wiadomosci do gracza? xD

Te mpcforum schodzi na psy, coraz więcej pseudo programistów.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Opublikowano

Męczyłeś się nad wysłaniem wiadomosci do gracza? xD

Te mpcforum schodzi na psy, coraz więcej pseudo programistów.

tak bo mi nie działało ja nie pisze że jestem programista tylko pisze w javie -.-

Opublikowano

tak bo mi nie działało ja nie pisze że jestem programista tylko pisze w javie -.-

Widać, że dopiero z podstawówki wychodzisz. ;-)

Opublikowano

Po pierwsze, twój plugin można napisać w prostym skrypcie, po drugie robisz za dużo błędów ortograficznych jak i brak sensu w twoich wiadomościach też jest widoczny. Popraw tę błędy. Nie będę pisać które to bo to widać na pierwszy rzut oka.

Albo napisze bo jeszcze pewnie powiesz "nie ma błędów":

włanczanie - włączanie*

zdienć - zdjęć

popraw kolory i styl, powinno być tak

/cobble - Wyłącza/Włącza drop cobblestone

/autor - Autor pluginu

/creload - Przeładowywuje plugin

Boże skrypty bardziej obciazają serwer a pluginy nie więc

Opublikowano

@2up

Tu się z tobą nie zgodzę. Jeżeli skrypt jest tak zoptymalizowany, że dupa boli, to wiesz. :-)

Jeżeli umiesz pisać skrypty, to nie będzie lagów, no chyba, że jakiś inteligent wpisze

every 1 second:
    execute console command "<tutaj jakaś komenda>"

to wiesz... ;_; Chyba, że masz maszynę z NASA, no to... możesz się dziwić, ale myślę, że nie. ;___; ;-)

@topic

NA CH*J WY ROBICIE TE DENNE PLUGINY NA ANTY DROP TAKICH GÓWIEN! Jak ktoś jest ogarnięty, to chyba umie wywalić cobble'a za siebie. ;_;

ps. Czemu wzorujecie się na AUTORSKICH pomysłach serwerów Hardcore takich jak skkf? Za chwilę żaden serwer nie będzie oryginalny przez np. takich jak ty... Dobrze, że to jest tylko zapowiedź, bo jak byś dał download to bym się po prostu powiesił. ;_;

sygnatura.png

Opublikowano

@2up

Tu się z tobą nie zgodzę. Jeżeli skrypt jest tak zoptymalizowany, że dupa boli, to wiesz. :-)

Jeżeli umiesz pisać skrypty, to nie będzie lagów, no chyba, że jakiś inteligent wpisze

every 1 second:
    execute console command "<tutaj jakaś komenda>"

to wiesz... ;_; Chyba, że masz maszynę z NASA, no to... możesz się dziwić, ale myślę, że nie. ;___; ;-)

@topic

NA CH*J WY ROBICIE TE DENNE PLUGINY NA ANTY DROP TAKICH GÓWIEN! Jak ktoś jest ogarnięty, to chyba umie wywalić cobble'a za siebie. ;_;

ps. Czemu wzorujecie się na AUTORSKICH pomysłach serwerów Hardcore takich jak skkf? Za chwilę żaden serwer nie będzie oryginalny przez np. takich jak ty... Dobrze, że to jest tylko zapowiedź, bo jak byś dał download to bym się po prostu powiesił. ;_;

no dam za 7 dni

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Autor pluginu zezwolił na modyfikację kodu na użytek forum? ;)

To, że dodałeś coś od siebie nie oznacza, że plugin jest Twój.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...