Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatny BOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zakupić płatnego bola i teraz pytanie do was czy się opłaca? podałby ktoś jakieś dobrego crackowane skrypty? 

Opublikowano

nie opłaca się ponieważ . możesz dostać bana za exploity , a trzeba jeszcze i tak zapłacić za brain.lua :)

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

nie opłaca się ponieważ . możesz dostać bana za exploity , a trzeba jeszcze i tak zapłacić za brain.lua :)

co to exploity? darmowa wersja też tego używa? 

Opublikowano

Exploitów nie da się wykonać normalnie. Z tego co wiem to są exploity:

- niewidzialne Q Singeda

- Free Q Ashe

- Skill E z pleców u Cassiopei

- Zwiększony zasięg skilli Ryze

i chyba coś jeszcze.

Ale z tego co mi wiadomo, to ma to tylko vip. Free chyba też coś ma, ale ja nie jestem pewien, więc tu nie pomogę.

Natomiast za to masz bana.

343731479829004887779.png

Opublikowano

co to ten VP   xD

czyli za bola daja teraz bany? ;- 

VPrediction, odpowiada za skille mierzone.

Za BoLa trudno złapać bana, o ile nie używasz exploitów.

Opublikowano

co ty gadasz nie masz bana za exploity odrazu ..... możesz dostać jak masz pecha ale nie odrazu i po kilku reportach .   a co do vip to nie wiem wiekszość skryptów jest scrackowana ale potrzebuje vip wiec wydaje mi sie że jeśli chcesz grać na bolu to 20 zl na vipa możesz wydać nie jest to dużo a bedziesz miał dużo łatwiejsza gre dzieki crackom do skryptów .

Opublikowano

Co robią te skrypty? przy okazji podajcie linki do pobrania ich. 

A tak w ogóle co to te exploity i jak je wyłączyć? ( czy ten exploity to skrypt na Ryze? ) 

Opublikowano

Oplaca sie poniewaz masz ciagle BoL'a a nie wtedy kiedy tylko ci dadza free lecz skrypty sa slabe musisz dokupic jakies mma za 15 dolcow xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Odkąd Collision i VPrediction jest dla free userów, to kupno Vipa straciło jakikolwiek sens.

zadałem inne pytanie : 

Co robią te skrypty? przy okazji podajcie linki do pobrania ich. 

A tak w ogóle co to te exploity i jak je wyłączyć? ( czy ten exploity to skrypt na Ryze? ) 

Opublikowano

zadałem inne pytanie : 

Co robią te skrypty? przy okazji podajcie linki do pobrania ich. 

Wszystko znajdziesz na Githubie Hellsing'a i forum w dziale LIBS.  

Co do exploita, naucz się składać poprawne zdania to pomoge.

Opublikowano

Wszystko znajdziesz na Githubie Hellsing'a i forum w dziale LIBS.  

Co do exploita, naucz się składać poprawne zdania to pomoge.

Po pierwsze twój pot nie wnosi nic do tego tematu, miałeś udzielić mi informacji na temat tego czym są exploity ty pieprzysz o czymś innym zgłaszam twój post. 

Czekam na odpowiedź na moje pytanie. 

też się naucz poprawnie składać zdanie. 

Albi Coolvod1 godzinę temu K***a musiales tego BoLa pokazywac dzieciom? Teraz cale eune zabolowane jest jakies premade duo bol japierdole, dajcie spokoj to nie gra. Pizdy Diamond 5 caly enemy team z tego 4/5 na bolu cisnie i mysla, ze sa fajni. Gra teraz jest ciezka-przez cb. Po kazdej grze (prawie) Gracze na bolu pisza: Serdeczne jp. I c**j wam w dupe, serdeczne spierdalaj. Zegnam ^^ XDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...