Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudne czy warto obecnie nim grać?

peyto666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy trundle się sprawdza na topie? Mam cholerną słabość do tego champa nie wiem czy inwestować w niego. Czy nadaje się do gry? Jak stoi z nerfami i buffami?

Opublikowano

Dobrze sprawdza się na topie, grając 1v1 praktycznie z każdym top lanerem wygrasz walkę, w mid miazga. W late odstaje, zanim dojdzie to padnie(zawsze jest ściana). Ogólnie dobry pick, choć LCS nim nie gra to dalej jest broken.

Specjalista
Opublikowano

Świetny champ, nawet na jungle łatwa farma dzieki dodatkowemu dmg z Q fajny lifesteal dzieki pasywce, można nim wycarowac latwo ^^ Z Botrkiem jest ok, ale z Hydrą tez mi sie fajnie gralo

Opublikowano

Grają nim na LCS'ach więc sprawdza się (tak metasheep as f**k). Ma dobry sustain, fajne engage na gankach. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Opłaca się. Ten wyraz twarzy sojusznika którego goni enemy a ty wywołujesz tego kutasa z pod ziemii prosto przed nim ^^ botrk to must have na niego ew. Hydra też dobra.

Opublikowano

Pewnie, że się nadaje i sprawdza.

+ tankowaty

+ slow

+ ściana, która może zostać użyta taktycznie

+ hp steal

+ boost do ms/as

Opublikowano

On jest jak ten typek w Smite, zapomniałem nazwy. Tanky w uj, bije w uj i jeszcze passyw, ale jakoś przestał być grany, ale jak najabardziej polecam :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...