Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, może mi ktoś polecić jakie skrypty mi są potrzebne aby wybić się do platyny z Golda III?

W tej chwili mam

CW (cracked/nie wiem jak skonfigurować) wersja 5.067

RTTC (normalne)

MMA

Reborn

SOW (pod farme)

Ivade (evadee wywala bugsplaty)

wszystkie skrypty od hondy

Opublikowano

Syndra dla free? Sam na niej wychodziłem z Golda do platki i szło całkiem sprawnie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Syndra dla free? Sam na niej wychodziłem z Golda do platki i szło całkiem sprawnie.

nic mi nie idzie na niej w late jest mocna lecz timefight;u nie pociągnie jak cassio czy  Ryze

Opublikowano

nic mi nie idzie na niej w late jest mocna lecz timefight;u nie pociągnie jak cassio czy  Ryze

Jak nie umiesz grać to co się dziwisz? Syndra ma zburstować ADC i ew. APC i tyle, resztę dobić w miarę możliwości z Q.

CW nie wymaga konfiguracji. Na c**j Ci Reborn i MMA, skoro możesz używać tylko jednego?

Divine Awareness przydatne.

Opublikowano

divine awareness fajne, ale jak ci się gra zatnie lub wywali ci neta na 2 sekundy to musisz relogować lola, bo jak weźmiesz f9 to ci wypierdoli bugsplata, dlatego nie korzystam, lepiej sobie oddzilne skrypty wgrać

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Sprawdź Shadow Vayne, PSM oraz Syndrę od Hondy. Wszystkie te skrypty są banalne w obsłudze i naprawdę potrafią wycarrować grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...