Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W tf'a

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W, twisted fate'a polega na tym, że pierwszą kartą jest ostatnio wybrana, czy mi się tylko wydaje?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wydaje Ci się :P. Jak Ci ciężej wybierać, to polecam iść na customa i troszkę popracować, bo w mid i late gamie nie możesz pozwolić sobie na błąd ;p.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Wydaje Ci się :P. Jak Ci ciężej wybierać, to polecam iść na customa i troszkę popracować, bo w mid i late gamie nie możesz pozwolić sobie na błąd ;p.

Jedyny moj problem jst taki, ze zanim wybiore przeciwnik ucieka

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tak to prawda. Wygląda to tak:

Przykładowo wybierasz kartę czerwoną i przy następnym użyciu wybieranie zaczyna się od karty czerwonej.

Opublikowano

Jedyny moj problem jst taki, ze zanim wybiore przeciwnik ucieka

Dlatego musisz poćwiczyć na customie, bo powinieneś reagować tak, byś miał go zawszę na odległość rzutu.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Tak to prawda. Wygląda to tak:

Przykładowo wybierasz kartę czerwoną i przy następnym użyciu wybieranie zaczyna się od karty czerwonej.

Czy to prawda? Ktoś może potwierdzić ?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Karty lecą caly czas taką sama kolejnością grając nim warto się nauczyć kolejności kart .

Chodzi mu bardziej o to, że jeśli ostatnim razem rzuciliśmy kartę czerwoną to przy następnym użyciu karty nie zaczynają się od niebieskiej tylko czerwonej, potem żółta i dopiero niebieska.

Opublikowano

Jest to tak skonstruowane: 

Zauważyłem, że zmiana karty pomiędzy kolejną kartą wynosi około 1 sekundę, więc jeżeli zaczyna nam od niebieskiej karty i jak będzie żółta i OD RAZU ją zatwierdzimy, to następnym razem klikając szybko 2x W znów będziemy mieć żółtą działa to tak, że powiedzmy = 0.7 sec (niebieksa) -> 1.1 (żółta) -> BIERZEMY JĄ i jest ok. czas 1.6 na żółtej -> 2x szybkie W i będzie jeszcze raz żółta -> 2.1 (czerwona). Widziałem chyba jak koleś na bolu 3 razy szybko zmieniał i miał 3x tą samą kartę (niebieską). 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Chodzi mu bardziej o to, że jeśli ostatnim razem rzuciliśmy kartę czerwoną to przy następnym użyciu karty nie zaczynają się od niebieskiej tylko czerwonej, potem żółta i dopiero niebieska.

Właśnie odpaliłem customa i sprawdziłem. Wybrałem niebieską i ponowne wybieranie nie zaczynało się na niebieskiej, oczywiście nie sprawdziłem tylko jeden raz i na jakieś 10x z 2 zaczynały losowanie od takiej jaką wybrałem poprzednio, wiec to tak nie działa jak mówisz 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...