Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co temu Rito odp******

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Wczoraj dostałem bana na jakieś 20 gier z hakiem na czat teraz wchodzę "Chat is restricted for 1 game". Zaraz k***a pewnie dostanę na 50 co to jest do cholery?!

Może ich system wykrył że niesłuszny? Też miałem na jedną a wczoraj 10.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Każdy polaczek  powinien mieć bana na chat w bronz silver gold. Tam za dużo flejmu jest ;p

Nie zgadzam się z Tobą w zupełności. Bany na czat rozdaje automat, co jest żałosne. Osoba, która nigdy nie pisze na czacie dostaje bana, a flamerzy nie, tak działa niestety ten system.

Opublikowano

Dziwna sprawa z tymi banami jest. Tyle osób dostaje te blokady ostatnio. Bywa często, że osoby te nawet się nie odzywają.

A ja ani na jednym, ani na drugim koncie nie dostałem ani jednej blokady/bana. Nie wiem od czego to zależy.

Jakieś błędy ma ten 'system'.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie zgadzam się z Tobą w zupełności. Bany na czat rozdaje automat, co jest żałosne. Osoba, która nigdy nie pisze na czacie dostaje bana, a flamerzy nie, tak działa niestety ten system.

Nie żebym się czepiał, ale osoba która nic nie pisze ma gdzieś czy dostała bana na Chat czy nie :D

@TOPIC: Te bany to są nieogarnięte od zawsze. Mój kolega dostał 6 ostrzeżeń w 1 miesiącu, a ja od razu bana na 10 gier. 

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

ten ban jest za jakiegokolwiek reporta

ja mialem restrykcje na 7 gier jeszcze, potem sie loguje znowu i patrze 17 pomimo tego ze nic nie pisalem bo nie mialo to sensu

a wczoraj gralem 1 mecz, i dzis 1 gra z restrykcja tez pomimo tego ze jeszcze wczoraj bylo 4

­

Opublikowano

Dziwna sprawa z tymi banami jest. Tyle osób dostaje te blokady ostatnio. Bywa często, że osoby te nawet się nie odzywają.

A ja ani na jednym, ani na drugim koncie nie dostałem ani jednej blokady/bana. Nie wiem od czego to zależy.

Jakieś błędy ma ten 'system'.

Grałem wczoraj 1 grę od ~2 tyg. Dostałem reporta od jakiegoś typecza, a dzisiaj chat zablokowany na 1 grę ;)

IMO Riot zrypał sprawę z trybunałem, mimo wszystko działał dosyć dobrze.

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

Łapcie świetną odpowiedź supportu. Najlepsze w tym jest to że nie przedstawią dowodów bo niby nie mogą, a w rzeczywistości jest tak że ich nie ma bo jakiś dzieciak kliknął sobie od tak reporta..

p2k7.png

Opublikowano

Teraz spory procent graczy ma bana na czat, a niektórzy mają na prawdę na MASĘ gier.

Moim zdaniem, w ogóle nie powinno tego być, albo WYŁĄCZNIE dla osób, które flamują na każdym meczu. Każdemu się zdarzy coś napisać.

Irytujące jest to na rankedach, kiedy nie masz jak skontaktować się z teamem, a później piszą tylko, report jungler, report top itd.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Rozegrałem 40 gier na moim koncie, zagrałem 5 gier - nie pisałem nic bo byłem przyzwyczajony do bana. I dobra, po 5 grach robię przerwę na inną grę wchodze, 27 dni-.- Po prostu już czata nie używam ( Tylko do napisania care ss gj nice itp. ) żeby jakąś atmosferę zrobić ale z 3 wiadomościami to gówno zrobię, nic już nie pisze na czacie, ale mimo tego bany rosną, support nie daję dowodów, nic nie można z tym zrobić.. Po banie na chat dostaje następnego.. Wydaję mi się że dzieci z gimnazjum po prostu po przegranym meczu reportują enemy team za "flame".. Lub ktoś z teamu, jeżeli na przykład było "no help" .. Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...