Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z reflinkami

CzyzuSKW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy da się odbierać nagrody za refy 2 razy , chodzi mi o to że 1 raz na 5lvl a potem na 10 ? I jeszcze jedno zrobiłem własnie tak i teraz wbili mi 10lvl , ale kamienie

wogóle nie są zaznaczone co mam robić ? POMOCY :)

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

mam pytanie czy da się odbierać nagrody za refy 2 razy , chodzi mi o to że 1 raz na 5lvl a potem na 10 ? I jeszcze jedno zrobiłem własnie tak i teraz wbili mi 10lvl , ale kamienie milowe wogóle nie są zaznaczone co mam robić ? POMOCY :)

Jakie kamienie? To nie metin2.

Za 1 ref:

5 lvl - 250 Ip

10 lvl - 250 ip albo 500 + Rp'ki zgodnie z listą 

Jak zrobili tobie referalle czekasz 72 godziny na ich uaktualnianie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zawsze za 5 level dostajesz 250IP, a jak będziesz mieć 5 refow to możesz odebrać kamień milowy za 5 refow, a jak masz 10 refow po 10 level to możesz odebrać kamień milowy z za 10 refow. Te 250IP nie wyklucza cie z innych nagród.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Jakie kamienie? To nie metin2.

Za 1 ref:

5 lvl - 250 Ip

10 lvl - 250 ip albo 500 + Rp'ki zgodnie z listą 

Jak zrobili tobie referalle czekasz 72 godziny na ich uaktualnianie.

Bardzo nie czytelnie to napisałeś.

Za każdy 5lv - 250IP, za każdy 10lv - 500IP. Za 5x 10lv bonusowa strona na runy; Za 10x 10lv bonusowe 975RP

Opublikowano

Słuchaj uważnie chłopczyku widze zabłądziłeś w necie. Pacz :

Jak masz 5 lvl -> dostajesz zawsze 250 ip

Jak masz 10 lvl -> nabija Ci + 1 kamień milowy

Jak masz potem 5 refków na 10 lvl np. to masz nagrodę za 5 refków zgodnie z tamtą listą. 

Panimajesz ?

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

czy ty k***a nie umiesz czytać , czy poprostu udajesz . odpowiedziałeś na pytanie identyczną treścią jak 3 poprzednie osoby , jeszcze mówisz do mnie chłopczyku. jak nie umiesz się wypowiedzieć mądrze to lepiej wogóle. i własnie ten kamień mi się nie nabił ,a mam wbity 10 lvl.

Opublikowano

Może jest to ban na refy? (jeżeli nie to sorry, bo nigdy nie miałem takiego bana) albo coś ci się zepsuło, najłatwiej będzie jak napiszesz do supportu, ale pewnie wbijałeś te konta z jednego IP więc prędzej dostaniesz bana. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

nie spokojnie ja nie wbijałem , kupiłem je ze stronki  wydaje mi się że poprostu muszę poczekać jak riot odblokuje mi nagrody , ale dzięki za odpowiedź ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...