Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.7.10

allplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama !

Witam, przedstawiam  wam wersję 1.7.10 !
Mojang dość długo robiło tę wersie, jednakże nie wzbogaciła ona zbytnio naszego świata rozgrywki.

Lecz osoby korzystające z Relams będą zadowolone. 

Mianowicie to zostało zmienione :

+Menedżer świata w Relams.
+Monitor aktywności graczy w Relams.

+Światy Relams mają teraz więcej opcji i ustawień:

*Włączono bloki poleceń !

​    *Ulepszono interfejs Relams.
    *Poprawki błędów.

No.. wszystko dotyczy Relams...

04:20

Opublikowano

Kurde ja juz czekam na 1.8 a oni Realmsami sie zajmują :( Fajnie, ładnie i przejrzyscie napisane.

Dowiedziałem sie co bedzie i nawet nie wiedziałem, ze bedzie 1.7.10 :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Inwestują w Relams. I słusznie, bo będą zarabiali wiele więcej (Kurdę ceny za Relams to aż 10 euro miesięcznie ! ) a w związku z czym będą pracować wydajniej ;)

Opublikowano

Napisałeś to samo co widać przy starcie launchera i dodałeś tylko kilka zdań od siebie, ale dobrze, że ktoś zrobił jakąś informację dla graczy no-premium oraz tych, którzy nie sprawdzają takich rzeczy ;)

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Rekrut
Opublikowano

Powinni się wziąć za coś potrzebnego ;) Realmsy w Polsce jeszcze długo nie przebiją popularnością normalnych serwerów, a Mojang ma w tej chwili i tak tyle kasy że by się bez tego obył.

Opublikowano

Ale ten temat to żart? :P
4 krótko opisane rzeczy, i jedna z ogólnym pojęciem którą można dać praktycznie wszędzie.
Gdzie jest tak na prawdę: 11 nowych, 2/3 zmiany, oraz 4 dokładnie opisane naprawy bugów.
Brak estetyki.

+ "Mojang dość długo robiło tę wersie"
Oh_My_God-0013.jpg

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Ale ten temat to żart? :P

4 krótko opisane rzeczy, i jedna z ogólnym pojęciem którą można dać praktycznie wszędzie.

Gdzie jest tak na prawdę: 11 nowych, 2/3 zmiany, oraz 4 dokładnie opisane naprawy bugów.

Brak estetyki.

+ "Mojang dość długo robiło tę wersie"

699051404064834245517.jpg

Nie nie żart :p ale przyznaj że długo...

Opublikowano

Wydaje mi się że to już jest robota bardziej dla redaktorów działu Minecraft, oni naprawdę zrobiliby po swojemu, jednak mam wrażenie że o wiele lepiej.

Mojang ostatnio się opiernicza co do tej nowego wersji 1.8... nic tylko czekać na wiadomości na Twitterze od JEBA! xD

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@Autor

Jak już piszesz cokolwiek to przynajmniej się do tego przyłóż.

To co "napisałeś" jest po prostu brzydkie (Czyli nie estetyczne), mało co komu mówi i na dodatek nie jest o całej aktualizacji.

Jak dla mnie to ten pseudo-news nie powinien się nawet pojawić.

Widać, że temat zrobiony, aby "nabić" posty..

@Temat

Ktoś też wyżej wspomniał, że lepiej zrobiliby do redaktorzy Minecraft i zgadzam się z tym.

Osoby, które nie mają tej "żyłki" (Talent, wyobraźnia, umiejętności pisarskie) nie powinny się za to brać, a na redaktorów są przyjmowane odpowiedzialne i umiejętne osoby (Mam taką nadzieję :D).

Oni powinni się tym zajmować, ale jako iż każdy artykuł/"news"/poradnik od nich jest poddawany do sprawdzenia czy się nadaje, nie może być on udostępniany tak szybko. Ale za to "wypuszczone" już ich prace są dopracowane, szczegółowe itp.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...