Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mulgore WoW (High Rate Wotlk).

Szoszowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Dzis chcielibyśmy zaprezentować Wam nowa sieć serverów do gier, Mulgore.

O nas:
Jest to nowa sieć a naszym pierwszym projektem jest server do World of Warcraft ( z racji tego ze wiekszość ekipy bardzo ta gre lubi 1.gif ). W przyszłość planujemy otworzyć również servery do CS 1.6, Minecrafta, COD oraz własny server do Cabal Online.
Jesteśmy grupa osob zajmujacych sie tworzeniem serverów z pasji nie z wykształcenia, dlatego też jest do dla nas pewnien sposób do cwiczenia naszych umiejetności oraz nabierania nowych 1.gif.

O Serverze World of Warcraft:
Cieżko określić rodzaj naszego servera ponieważ bedzie na nim sporo modyfikacji, nie mniej jednak nie wpływajacych (aż tak bardzo) na rozgrywke blizzlike. My określamy go mianem HighRate/Fun server.

raty servera:
Exp: x35
Quest: x40
Profesje: x30 (skill z szarego)
Honor: x15
Money: x10
Reputacja: x30
W tym miejscu pewnie znajdą sie osoby które napisza ze za duże raty, dlatego też dopisuje odrazu ze my na serverze stawiamy na rozgrywke EndGame.

Head Admin: Fargotex
Patch servera: 3.3.5a

Co do działania samego servera:
Szczególny nacisk położylismy na działanie skilli i talentów dlatego też smiało moge powiedziec ze naprawde bardzo dobrze działaja.
PvP:
Dostepne areny:
Blade’s Edge Arena DOSTĘPNE.
Nagrand Arena DOSTĘPNE.
Ruins of Lordaeron DOSTĘPNE.
The Ring of Valor przygotowywane.
The Dalaran Arena przygotowywane.

Dostepne battlegroundy:
Random Battlegrounds DOSTĘPNE.
Warsong Gulch DOSTĘPNE.
Arathi Basin DOSTĘPNE.
Eye of the Storm DOSTĘPNE.
Alterac Valley DOSTĘPNE.
Strand of the Ancients DOSTĘPNE.
Isle of Conquest przygotowywane.
Wintergrasp niedostępne do czasu zwiekszenia populacji servera.

PVE:
Dostepne sa wszystkie instacje. Wszystkie sa oskyptowane, acz kolwiek do poprawek. Także kontent PvE pozostawiam do oceny graczy.

Dodatkowe:
Schody do nieba - Dostepne 24/7 z daily questem na Mulgore Event Token.
Labirynt - Dostepny 24/7 z daily questem na Mulgore Event Token.
Dueling MPCforum - w przygotowaniu
Ponad to masa ciekawych eventów które beda tworzone przez nasz Event Team.

Wspomagacze:
Teleporter do prawie każdej krainy,
Ally fly path,
Buffer NPC dajacy max rank buffy co bedzie bardzo pomocne przy expieniu 1.gif,
Hierloom itemy na startowych lokacjach za darmo,
Aukcje tworzone przez Administracje z itemami z world dropu oraz materiałami do profesji (zamiast AHbota i tylko na czas do rozwoju populacji na serverze),
Serverowy Vendor u którego znajdziecie podstawowe reagenty do skilli, potiony itp.

Strona servera : http://www.silithus.com.pl  - Domena tymczasowa, oczekujemy na własna.
Rejestracje oraz realmlist znajdziecie na stronie 

Server oczywiście jest na maszynie dedykowanej wykupionej w sprintdatacenter.

Opublikowano

Serwer już istniał, był niewypałem, wystarczy przypomnieć sobie po nazwie domeny na jakiej jest strona internetowa. Community nieprzyjemne, Administracja rozreklamowała transfery, jednak nie raczy odpisać, czekam od dwóch dni. GM w grze siedzą lecz również nie odpisują na tickety. Community czyli "starzy bywalcy" niestety wiekowo jak i intelektualnie na poziomie gimnazjum. W końcu wakacje.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Kolego, gdzie Ci nie odpisalismy ? odpisujemy na wszystkie maile i tickety w grze.

Silithus nie był nie wypałem, wrecz przeciwnie. Został zamkniety z konkretnych powodów, które gracze znali, a świadczy o tym chociaż by to ze wiekszość graczy z silithusa wraca do nas.

Opublikowano

Mam pytanie czy serwer jest już czynny?. Ponieważ próbuje się połączyć a się nie da, na stronie jest napisane serwer online i podana jest liczba osób, jednak w grze jest już serwer offline. Drugi realm się zgadza na stronie podane serwer zamknięty dla graczy i w grze jest to samo. 

Opublikowano

rekin jak kazdy tak bedzie podchodzil do sprawy jak ty to zawsze bedzie taki licznik online ... Ja Serdecznie polecam serwer jest dopracowany Brak tylko ludzi Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

To wina Administracji a nie graczy, Head Admina nie ma, na serwerze praktycznie nic już nie gra. Nie jest przemyślany tak jak poprzedni zresztą. Najłatwiej wgrać gotowca, zrobić gmiota, a później zrzucić na graczy.

Przede wszystkim serwerów 3.3.5a do lvlowania jest sporo i to o wiele lepiej przygotowanych (np. Sunwell), dlatego nie widzę sensu ani powodu, dla którego ktoś miałby wbijać poziomy na serwerze, który ma takie raty oraz może paść w przeciągu miesiąca.

Kolejną sprawą jest bardzo mało przemyślany system Transferu (Tyczy się to również ludzi, którzy sami wbili 80), rozdajecie set Deadly pod pvp, oczywiście wyłącznie set , offset jak i trinkety/ringi trzeba sobie jakoś "wyskrobać" samemu, co już jest idiotyzmem, bo jeżeli dajecie set epicki ( Chociaż tutaj powinno nastąpić pytanie, czy set pve czy pvp ) pvp, to czemu nie wpadliście na rozdanie niebieskiego offsetu tak, by móc zacząć dungeony, a nie biegać i zabijać mobki, by coś zielonego wypadło. Jak i zbierać golda na skille.

Dla mnie nie ma recepty na ten serwer, gdyż jest to już druga odsłona po prostu gniota, Administrator chyba marzy o wprowadzeniu dotacji i zarobieniu milionów. Jednak to się nie uda, bo nikt nie pomyślał nawet przez 10 minut ustalając zasady na tym serwerze.

Serwery do lvlowania są!

Niech ktoś pomyśli i zrobi instant 80 z podstawowym niebieskim gearem. Wtedy znajdą się ludzie.

Opublikowano

Panie Bryfes.

Powiem tak: "Chuja pan widziales, chuja pan wiesz".

Transfery:

Sa takie a nie inne zasady.

Wbijajac 80 lvl i majac itemy z expa masz bardzo podobne staty jak w secie który my oferujemy.

Administracja:

To wina Administracji a nie graczy, Head Admina nie ma,

n/c. Zarówno Vorkhan (ja) jak i Forgotex, Elhiore czy testoviron, jestesmy bardzo czesto na serverze. To ze jestesmy na visible off to nie znaczy ze nas nie ma. Takze pzdr.

Co do samych ratów servera:

Server do lvlowanai jak to Ty nazwałes, pokaz mi  chociaż jeden server na polskiej scenie HR który jest na takich ratach i naprawde spełnia warunki High Rate.

Dotacje:

Tutaj to juz przeszedłeś sam siebie. Na Silithusie vol.1 był ten system. Łaczna suma dotacji: 25zł. 

Na Silithusie Reaktywacja NIE MA I NIE BEDZIE DOTACJI. Takze nie pier&ol glupot ze chcemy zarobic bo po 1. nawet jesli bysmy chcieli to raczej od nikogo na siłe kasy nie wyciagalibysmy, a po 2. To opłaty tylko maszyny to kwestia 283zł miesiecznie.

Reasumujac: hates gona hate, a ja zapraszam na www.silithus.com.pl 

Opublikowano

Z głupim niestety nie da się wygrać, mimo przedstawienia argumentów. 

Skomentuję krótko, bo szkoda mi czasu na dalsze dyskusje o takim crapie z człowiekiem, których chyba sam włożył w to pieniądze i teraz mydli oczy, że jest dobrze.

Jedynymi graczami, których można spotkać to faktycznie jesteście Wy, nikt inny nie gra. No chyba że ostatnio widziałem trójkę dzieciaków, którzy rzekomo po transferze dostali oprócz setu deady cały offset, ringi i trinkety, lecz to zapewne koledzy któregoś z Was.

Reasumując: Najpierw przeczytaj co znaczą sformułowania na poziomie gimnazjum, których używasz "haters", a później wklejaj je do swoich wypowiedzi. Bo Twoja odpowiedź za każdym razem pokazuje tylko jak zakochana w sobie jest Administracja a zarazem młoda. "Hater" neguje coś bez argumentów i podstaw, ja mam i argumenty jak i dowody w postaci Waszego "Online". A to, że wejdziesz z koleżkami na serwer, bo masz Game Mastera nie oznacza, że masz jakikolwiek wpływ na pliki czy zmiany. Serwer upadł i za maksymalnie dwa tygodnie będzie tak samo. Pozdrawiam i polecam zapoznać się z faktami, bo macie online 1-2 i to GM tylko. Jeżeli sądzisz, że serwer jest super przygotowany, to nie ja a Ty masz coś z głową.

Opublikowano

Na chłopski rozum, po kij wam maszyna za te 283 zł miesięcznie na pusty serwer? Nie lepiej wykupić na początek tak za 50 zł i gdy ludzi będzie przybywało dokupywać ram/procesor/transfer czy też miejsce na dysku?

Moja opinia jest taka. Administracji nigdzie nie ma na forum, na ts3, na serwerze, nie można z nimi nawet skontaktować się z propozycją pomocy.

Jak chcecie mieć graczy to zmieńcie nastawienie.  

EDIT#: 

Zapomniałem dodać u skill masterów nie da się skilli wziąść

784091427630431250239.png
:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...