Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie pliku logininfo.py

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na pewnym serwerze, którego klient usuwa mi logininfo.py (Invoria). Co mogę zrobić, aby odpalić grę z tym plikiem? W logininfo mam podmienione tekstury mobów na dzikie psy, głównie na tym mi zależy, lecz nie chcę bawić się w ręczne podmiany. Dodam, że kamermod nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Witam, gram na pewnym serwerze, którego klient usuwa mi logininfo.py (Invoria). Co mogę zrobić, aby odpalić grę z tym plikiem? W logininfo mam podmienione tekstury mobów na dzikie psy, głównie na tym mi zależy, lecz nie chcę bawić się w ręczne podmiany. Dodam, że kamermod nie wchodzi w grę.

Wrzuc plik do folderu miles ( ten folder omija zabezpieczenie clientowe wszystkich plikow py/pyy/mix itd

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gdy to zrobiłem, klient nie wczytuje mi tego pliku. Tzn. teksturki mobów nie zostały podmienione.

To nie wiem, ich client jest spakowany moleboxem a malo kto potrafi rozpakowac na tym forum clienta zapakowanego moleboxem. Wiec nawet nie ogarniesz sobie map do moda ani nie usuniesz tego zabezpieczenia z usuwaniem plikow.

Moze zmien plik .py na .mix

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...