Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZitCraft

AlCH3MlST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5108614038993941119183.png

_____________________________________________________________________________________________________

Sloty:

Często zmieniane (od 70 do 200), zależy ile jest graczy.
Aktualnie jest: 70 slot. 

Adres do połączenia: 

zitcraft.fhmc.pl

Tryb:

Survival+Frakcje

Hosting:

Fiberhost.pl

_____________________________________________________________________________________________________

4484314038996501119183.png

4708514038997021119183.png HeadAdmin, AdRiaNo_6_6

4708514038997021119183.pngHeadAdmin, Nitexx3.

Info o dropach:

Diamenty - 1 procent.

Żelazo - 3.2 procent.

Złoto - 3.2 procent.

Butle EXP - 3.2 procent.

image.png

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Nie rozumiem fenomenu tego serwera poziom ludzi ktorzy na nim graja jest tragiczny ... Widocznie liczba ludzi na serwie jest odwrotnie propocjonalna do jakosci serwera

Mi sie osobiscie nie podoba... Ale jak ktos chce absolutnie bezmyslnej naparzanki z gimbami polecam

Pozdrawiam Aridion

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos w twojej wypowiedzi nie uzasadniłeś dlaczego nie podoba Ci się serwer. Serwer jest jak najbardziej ogarnięty, sam jestem tam helperem i ogarniam czat oraz pomagam graczom kiedy tylko mogę. Za przekleństwa/spam mute czy też kick więc czat jest jak najbardziej pilnowany kiedy jestem na serwerze. " bezmyślna naparzanka z gimbami" co masz na myśli? + sądząc po twoim avatarze też jesteś gimbusem :v

Co do prezki to jest słaba nie powiem, muszę się wziąć i wykonać ładniejszą ;)

Póki co zapraszam na serwer : )

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@Manna;3 Co do awataru nic nie poradze na to jak wygladam nie podoba sie nie patrz :) Ale patrzac na twoj i moj no coz... Kto jest wiekszym gimbem? ;>

Co do samego serwera nie wiem czy akurat cie nie bylo i nie widziales tego co pisza gracze na tym serwerze w jaki sposob i jakie robia bledy rozumiem ze ktos nie potrafi dobrze napisac jakiegos trudnego slowa ale do cholery ... " muj"  bondz" no noz maczeta sie otwiera 

Co do naparzania sie jak gimby ktos sobie urzadzil pojedynek 1vs1 Co zrobili gracze na serwie? Zaczeli podbiegac i bic tych ktorzy chcieli pobawic sie 1vs1 oczywiscie ci idioci ktorzy sie dolaczyli zgineli i zaczeli plakac ze ktos uzywa hackow i ze admin ma im oddac itemki .... Ja rozumiem ze wy nei macie wplywu na to kto gra na serwerze ale no takie zachowania mozna przeciez latwo wylapac i zdusic w zarodku albo pomyslec jak zarazdzic temu w przyszlosci ( moze areny dla graczy ktorzy chca sprawdzic sie 1vs1? )

Widac ze wszyscy jada na xray po dziurach w ziemi 1x1 o glebokosci akurat do bazy kogos :) 

Co do prezentacji fakt popraw to jakos dodaj screeny czy cokolwiek :P

Pozdrawiam Aridion

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@Lavilos no po avatarze ty jesteś większym gimbem ;D 

co do serwera to gra na nim dużo dzieci, fakt bo na frakcjach aktualnie większość graczy to dzieci = standard w błędnej pisowni itd a nie opłaca się za takie coś mutować/kickować bo tylko traci się graczy, oni i tak i tak będą pisać po swojemu jak nie u nas to na innym serwerze.

co do 1 vs 1 to wiadomo, że jak ktoś się bije przed spawnem bo zlecą się też inni, jak ktoś chce klatkę można iść daleko od spawna i tam sobie zbudować i się klepać. Co do oskarżania o cheaty to jak jest admin starczy napisać na helpopie i sprawdzi daną osobę lub nagrać filmik który będzie dowodem, jeśli nie ma dowodó to mutuję za takie bezpodstawne oskarżanie.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Fajny serwer :)

Zapraszam!

Już niedługo nowa edycja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...