Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Ezreal

adrian122099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem cybernetycznego nie warto. Raz, że ezreal nie jest aż taki mocny, więc nie wiem czy sens wydawać na postać, która nie jest op.

Art ładny, ale nie zmienia wszystkiego AŻ TAK. Świąteczny ładny.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Moim zdaniem jeśli często grasz ezem i/lub jest twoim mainem to warto kupić cybernetycznego, a jeśli grasz nim okazjonalnie kup tańszego np tego takiego z kopalni ( nie pamiętam nazwy).

Opublikowano

Jeżeli nim często grasz, jest to Twój main champ, to kup sobie Cybernetycznego, a jeżeli grasz nim tylko od czasu do czasu to jakiś tańszy.Polecam Lodowy Ez.

Opublikowano

Osobiście posiadam Pulsefire Ez'a i oceniam go 6/10. Mimo fajnego Splash Art'a i ciekawie zrobionej ewolucji skórki na 6 i 11 lv, skin został również zmieniony pod względem mechaniki.

Odczuwalne jest wydłużenie Cast Time'u skilla Q, co jest podstawą obrażeń naszego ciepłego bohatera ^^

Osobiście polecam Frozen Ezreal'a, jest o wiele tańszy, a za razem przyjemny dla oka :)

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

Jeśli masz na tyle forsy w kieszeni to bierz Cyber Ezreal'a,owy skin ma znakomite animację oraz bardzo ładnie się prezentuję.

Opublikowano

Cyber jest znakomity.

Poza tym postać jest bardzo dobra jeśli ktoś potrafi nią grać, nie słuchaj tych którzy piszą że postać jest słaba.

Jak jest się carrowanym goldem to szczerze gówno się wie :D

Opublikowano

EVIL14, w 28 Cze 2014 - 23:52, powiedział: Cyber jest znakomity. Poza tym postać jest bardzo dobra jeśli ktoś potrafi nią grać, nie słuchaj tych którzy piszą że postać jest słaba. Jak jest się carrowanym goldem to szczerze gówno się wie :D

Dokładnie. Poza tym, każda postać ma swoje plusy i minusy. Zazwyczaj gra się tymi postaciami, którymi grają streamerzy lub uczestnicy w zawodach LOLa, co dla mnie jest trochę żenujące.

Mi osobiście najbardziej podoba się Cybernetyczny - ładny art, ładny kolor skilli, fajny "taniec" :)

Opublikowano

Mam wszystkie i imo najlepszy jest Striker i TPA ;) Jeśli nie żal Ci hajsu to kup tego pulsefire'a, ale jeśli jesteś osobą która musiałaby sobie np. trochę odłożyć na niego to nie kupuj, nie jest tego warty. Za tą cene lepiej kupić legendarnego Udyra.

Opublikowano

IMO warto - co prawda skin drogi, ale ma świetne animacje, bardzo fajny art i wygląd w grze. Jak często nim grasz to się nie zastanawiaj ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...