Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na chat za nic, a gra na boty

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Pytanko, bo dostałem za nic(tak, w ostatnich 15 grach pisałem tylko drake albo baron czy inne informacje związ. z rozgrywką, nikogo nie obrażałem ani nie przeklinałem) bana na chat na 12 gier.I czy jak bd grał na boty to te gry też się liczą?

Opublikowano

Swoją droga, wkurwiają mnie takie dzieci.Nie umieją przegrywać więc report za nic a RITO tylko banuje, nawet nie patrzy....

Dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Luzik jak coś zawsze moszna do mnie pisać jak problem z lolem jakiś ;)

Na ile gier dostałeś ? Ja miałem na 14 i zbiłem w 3 dni na botach, jak zostało 6 to już jebałem pvp.

Ja dostałem raport za      

"zrobienie quadry bo to nie fair jak master yi jezd na afku i powinno siem słabiej jebadź"

Tak, tak wyglądał raport na mnie i skończył się banem na 14 gier na czat -.- RITO PLIS

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Niestety RITO dziala tak ze mogles przeklac 100 razy 2 lata temu i nie dostales bana ale teraz ktos cie zglosil raz i dostales :) 

Wszystko jest sumowane az do dostania bana gdzie wszystko od nowa jest naliczane :)

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Jest to ich nowy system, są teraz problemy z trybunałem (który chyba nadal nie działa) więc jeżeli ktoś ci da reporta w grze to z automatu leci ban na czat nawet jak w nim nic nie napisałeś. Gry na boty liczą się. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Póki trybunał jest reworking tak będą wyglądały bany, wystarczy, że ktoś zgłosi cię o byle co, a i tak dostaniesz blokadę na czat, bez żadnej weryfikacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...