Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishboty. Który Najlepszy Wg Was I Jak Skonfigurować?

damianek4469

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. W temacie z FB nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi na moje pytanie. Używałem Hidden Angelbota v.2.0 i było nieźle. Wczoraj jak poszedłem na rekolekcje i wróciłem miałem półtorej strony rybek. W pół godzinki raz pół strony. Teraz chciałbym się przerzucić na xAngelbota v.2.5 po polsku ( najwięcej głosów w ankiecie ). Przyda mi się bo co jak np. na noc zostawię i miejsca w EQ nie wystarczy? Tamten zabija, ale małże też. A ten podobno małży nie zabija. Jest taka funkcja jak Zanurzenie wędki. Z własnego doświadczenia zaobserwowałem, iż wartość podana w milisekundach to czas nałożenia przynęty po poprzednim wyciągnięciu. Podobno im mniejsza tym się zawiesza. Teraz mam na 5000. To dobrze?

Kolejna sprawa. Niektórzy pisali, że w godzinkę mieli z 10 małży. Jak to możliwe? Ja w godzinkę czasem 2 małże. Niby od FB to nie zależy tylko od farta a może jednak? Czekam na wypowiedzi zaawansowanych fiszbotowców bo jestem nowy w tym środowisku ;d plusiki czekają

Opublikowano

Obecnie używam xAngelbota 2.5 PL i jestem zadowolony aczkolwiek troszkę gorzej łowi niż zaraz po ściagnięciu. Jak pierwszy raz go ściągnąłem to w pół godziny 3 małże mi złowił a teraz to już tak dobrze nie jest. Mimo to polecam go, czas wyciągnięcia oblukaj na forum. Moim zdaniem ilość ryb/małży zależy również od bota jak i od farta w grze. Dajmy na to masz super farta w grze ale złego bota i nie łowi dobrze... a masz super bota a pecha w grze i łowi cienko. Więc to od i tego i tego zależy.

Podsumowując polecam xAngelbot 2.5 pl a czasy z forum wziąść.

pozdro

• Dodaj nową pozycję...