Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Root nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje zrootować galaxy ace. Próbowałem już z 10 różnych paczek. Aplikacja SU normalnie się tworzy ale aplikacje wymagające roota nie otwierają się i apka Root Checker pokazuje że fon nie jest zrootowany. Flashowałem już telefon, przywróciłem ustawienia fabryczne zrootowałem i dalej to samo... O co chodzi? :X

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

A masz w aplikacjach tą aplikację "SuperSu" czy coś podobnego? Jeśli tak to spróbuj zaaktualizować ją w google play.

Opublikowano

To zobacz w ustawieniach czy czegoś nie odznaczyłeś, bo jeśli aplikacja wymaga roota to z reguły pokazuje się takie okienko z 'zezwól/odmów'

Opublikowano

Ta wiem, ze sie pokazuje okienko. Tylko aplikacje sprawdzajace czy mam roota pokazuja, ze nie i apk wymagajace roota nie dzialaja albo wywalaja info ze jest potrzebny.

Dodam, ze wczesniej mialem roota i wszystko dzialalo...

sygna1.png

Opublikowano

Spróbuj zrotować kingo, jeszcze na zadnym androidzie nie zawodzil

Rozszerz proszę swoją odpowiedz bo nie bardzo rozumiem ;D

Jak mam zrootować kingo?

sygna1.png

Opublikowano

Miałem na myśli żebyś zrotował programem Kingo Android Root

Bo jak rootuje innymi programami czy czymś, to one zawsze mi instalują jakieś chińskie aplikacje, które jak usune jedną to już k***a roota nie mam gg.

A ta apka nie instaluje nic, tylko orginalnego SuperSu. Rootuje wszystko, nawet to co nie da się zrotować (uwierz mi)

Opublikowano

Spróbuj wersją 1.2.2 pelna,sciagnij z chomikuj czy gdzie, jest pelno linkow a moze w tej wersji dodali supportowanie twojego telefonu. Ogolnie to moj tablet ntt 528 taki syf ktorego nic nie rootowalo, ten kingo root zrotował 

Opublikowano

Nie wiem co się dziele ale dalej to samo...

Tutaj

http://www.kingoapp.com/android-root/devices.htm#samsung

(po kliknięciu w show more) jest mój telefon Samsung S5830 więc jest supportowany... Wcześniej działało normalnie, wgrywałem przez recovery a teraz nie...

+ zmieniłem własnie rom i dalej nic...

sygna1.png

Opublikowano

Aaa, myślałem, że chodzi o Kingo Root. Spróbuj wgrać stocka, i roota zrobić tym sposobem jakim kiedyś robiłeś.

Opublikowano

Yeah! Pobrałem jakąś paczke z forum cyanogenmod i działa. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi! Można zamknąć. ;)

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...