Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RABARBAROWE GUMISIE s29

bedegral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To niezłe macie multikonta skoro macie już uzbieraną kasę na loch. Na tym etapie gry jest to niemożliwe.
P.S Mokra13 nick mówi sam za siebie :))
Pozdrawiam uczciwych StarWarsów, którzy mają ekipę, nie multikonta w przeciwieństwie do Was. Mam nadzieję , że obsługa coś z Wami zrobi i tymi Waszymi multikontami.

Zapomniałbym dodać. Rabarbarowe Gumisie to odpadki po wyrzutkach Star Warsów. Podam przykłady : KAMA0289, Kaugummi, Windelpupser. Wódz + oficerowie mają jaja w przeciwieństwie do Was. Wyrzucają za niekulturalne zachowanie, za brak składki i dziecinadę. Moim zdanie prędzej czy później zostaniecie na lodzie, Star Wars to doświadczona ekipa z innych serwerów, typu s8.

Mam nadzieję , że wszyscy się przekonają jakie Rabarbarowe Gumisie to dzieci bezmózgie , byłem z nimi przez pierwsze 3dni serwera i zauwazylem brak kultury , mnóstwo mulitkont + dziecinady. NIE POLECAM GUMISIÓW. Każdy doświadczony gracz powinien się u nich zastanowić czy dobrze wybrał gildie.Gumisie to banda dzieciaków.

Opublikowano

No ok. Ale nic z tym nie zrobisz, jedni robią gildie z multikont drudzy wpłacają złotówki, ale to tylko gra i liczy się zabawa. Polecam gildię RIVENDELL gdzie panuje świetna atmosfera ;)

4758463064.png

Opublikowano

To niezłe macie multikonta skoro macie już uzbieraną kasę na loch. Na tym etapie gry jest to niemożliwe.

105000:48=2187.

Czyli jakieś 2,4k na osobe. Taka to wielka liczba, pajacu?

Opublikowano

Witam wszystkich mpcforumowiczow, kolejny bezsensowny temat nie wnoszacy nic do tego działu. Osoba ktora zalozyla ten temat to zalozyciel gildi na s29 lub jeden z zalozycieli Star Wars, ktorym pomimo licznych multi account ( ponad 130 ) zgloszonych do administracji sfgame nie potrafila stworzyc wystarczajaco silnej gildii. Osoby ktore wymianiasz zmienily gildie. A samo za siebie mowila wasza rekrutacja ktora prowadziliscie przez 2-3 dni gdy wyrzucaliscie najslabszych na rzecz ludzi o 1 lvl lepszych. Jezeli graczy traktuje sie jak scierwa to nie dziwne ze polowa star warsow chce dolaczyc teraz do nas ...

Apropo zarzutow to przyjrzyjcie sie temu, do tego czasu zarobilem 37k golda a tyle udalo mi sie wplacic, wielu z naszych czlonkow posiada podobne wplaty:

533401403882606365668.jpg

Oraz swiat s33.sfgame.de ktory wyruszyl tego samego dnia razem z nami( jak widac sa juz 2 lochy zrobione):

820611403882606365668.jpg

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wiem że może 105000 to nie dużo ale dolicz do tego 187000 * 3 to sie rowna 561000 to juz jest 665000 golda.Ja znam kilkoro graczy z gumisiów i wiem ze na gildie nie dali ani 1 golda , a jak pisałem wczesniej szefostwo gildi nie wyrzuci ich.

Żegnam Cię pajacu.

Opublikowano

bedegral, zalosny jestes, pochwalasz sam swoją gildie, wiemy że ty to skywolker, nie byłeś u nas w gildii i nie wiesz jak jest, okłamujesz siebie i swoich członków w gildii, jakoś im było źle u was :) wrzutków ? Dlaczego niby ? u nas wpłacają dziennie 70% swoich zarobków, grzyby również wpadają, nie chcieli u ciebie wpłacić 300 grzybów i kick? biedny ty ;c dziecińskim zachowaniem nic nie wskórasz <3
Opublikowano

Wiem że może 105000 to nie dużo ale dolicz do tego 187000 * 3 to sie rowna 561000 to juz jest 665000 golda.Ja znam kilkoro graczy z gumisiów i wiem ze na gildie nie dali ani 1 golda , a jak pisałem wczesniej szefostwo gildi nie wyrzuci ich.

Żegnam Cię pajacu.

Widze ze powinienes grac w lotto jezeli wiesz kto nie wplaca u nas golda, statystyka prowadzona codziennie o 24 w programie kalkulacyjnym nie klamie, na chwile obecna nie ma zadnego darmozjada, tym sie wlasnie roznimy wy patrzycie tylko na lvl i postacie, my na ludzi.

b_560_95_1.png

Opublikowano

bedegral, zalosny jestes, pochwalasz sam swoją gildie, wiemy że ty to skywolker, nie byłeś u nas w gildii i nie wiesz jak jest, okłamujesz siebie i swoich członków w gildii, jakoś im było źle u was :) wrzutków ? Dlaczego niby ? u nas wpłacają dziennie 70% swoich zarobków, grzyby również wpadają, nie chcieli u ciebie wpłacić 300 grzybów i kick? biedny ty ;c dziecińskim zachowaniem nic nie wskórasz <3

LoL ?? Co ja widze...

To jest moje konto na MPC i nie mam żadnych innych :)

Pozdrawiam

Skywalker

Opublikowano

LoL ?? Co ja widze...

To jest moje konto na MPC i nie mam żadnych innych :)

Pozdrawiam

Skywalker

ja już cie znam, robić multi w sf jak i na forum ;]

Opublikowano

P.S Mokra13 nick mówi sam za siebie :))

Pozdrawiam uczciwych StarWarsów, którzy mają ekipę, nie multikonta w przeciwieństwie do Was. Mam nadzieję , że obsługa coś z Wami zrobi i tymi Waszymi multikontami.

Zapomniałbym dodać. Rabarbarowe Gumisie to odpadki po wyrzutkach Star Warsów. Podam przykłady : KAMA0289, Kaugummi, Windelpupser. Wódz + oficerowie mają jaja w przeciwieństwie do Was. Wyrzucają za niekulturalne zachowanie, za brak składki i dziecinadę. Moim zdanie prędzej czy później zostaniecie na lodzie, Star Wars to doświadczona ekipa z innych serwerów, typu s8.

Mam nadzieję , że wszyscy się przekonają jakie Rabarbarowe Gumisie to dzieci bezmózgie , byłem z nimi przez pierwsze 3dni serwera i zauwazylem brak kultury , mnóstwo mulitkont + dziecinady. NIE POLECAM GUMISIÓW. Każdy doświadczony gracz powinien się u nich zastanowić czy dobrze wybrał gildie.Gumisie to banda dzieciaków.

Idioto... l7lobs.jpg

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...