Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Aplikacje warte ponad 100$ na Androida za darmo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Promocja się skończyła. Będę powiadamiał o kolejnych.

Cześć! Dzisiaj przedstawię Wam jak zdobyć kilkanaście aplikacji na Androida wartych ponad 100$ za darmo! Ponownie są to aplikacje związana z Amazon Appstore, więc jeśli ktoś go ma, to ma ułatwioną pracę. Zaczynamy!

Przykładowe aplikacje:

• Root Explorer
  • My Backup Pro
  • Business Calendar
  • Ravensword: Shadowlands
  • I wiele innych!

1) Jeśli już posiadacie konto Amazon, pomińcie ten krok. Jeśli nie - utwórzcie. Tworzycie je na stronie podanej poniżej.

http://www.amazon.com/
2) Jeśli na Waszym urządzeniu jest zainstalowany sklep Amazon, ten krok też pomińcie. Jeśli nie, pobierzcie program z linku poniżej i zainstalujcie. Będzie on potrzebny do pobrania aplikacji.
http://www.amazon.com/gp/mas/get-appstore/android
3) Aby dodać aplikacje (na zawsze) do swojego konta, należy wejść w link poniżej. Następnie wchodzicie w każdą (lub w wybrane przez was) aplikacje i wybieracie przycisk 565131403876871867857.png . Upewnijcie się także, że cena apki jest podana jako "Free", tak ja obrazku poniżej.
http://amzn.to/TDEphF
561261403876871867857.png

4. Po dodaniu apek do konta, warto je także zainstalować! W tym celu wejdźcie w Amazon Appstore na urządzeniu mobilnym i wybierzcie przycisk "Menu", a następnie "My Apps".

169481403877277867857.png

Następnie wybieramy przycisk "Cloud", znajdujemy daną apkę i klikamy "Install"! Aplikacja pobierze się, a naszym zadaniem będzie kliknięcie "Zainstaluj".

924671403877379867857.png

Mam nadzieję, że poradnik Wam się przydał.

Jeśli tak było, nie zapomnij zostawić "Lubię to!" - to bardzo motywuje do dalszej pracy.

Dobrej zabawy!

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ten link co podałeś w pkt 3 czy to przypadkiem nie reflink?

253451403883020719057.png

"HTTP referer (z ang. refer - odsyłać) – adres strony internetowej, z której użytkownik został przekierowany za pomocą odnośnika. Przeglądarka internetowa przekazuje referrer serwerowi WWW w nagłówku żądania HTTP."

W skrócie po wejściu w ten czysty link zmienia się na takie coś, co jest zakodowane i zawiera informacje o tym z jakiej strony internauta przychodzi, czyli przekierowanie z mpc na amazon. (czy coś podobnego)

Szkoda, że nie ma takich cięć w google play ;/

Opublikowano

Chociaż się ravensword przyda.

Szkoda, że nie ma za nich punktów, jak wtedy

Opublikowano

Ten link co podałeś w pkt 3 czy to przypadkiem nie reflink?

253451403883020719057.png

Nie, to nie jest reflink. Na Amazonie zawsze to jest. Sprawdź sam, wejdź na stronę Amazonu i wejdź w "Android apps". Wyskoczy coś takiego:

http://www.amazon.com/mobile-apps/b/ref=sa_menu_adr_app?ie=UTF8&node=2350149011

Nie wiem czemu tak jest :/ Valze wytłumaczył. 

Wgl co robił by reflink do sklepu xD

"HTTP referer (z ang. refer - odsyłać) – adres strony internetowej, z której użytkownik został przekierowany za pomocą odnośnika. Przeglądarka internetowa przekazuje referrer serwerowi WWW w nagłówku żądania HTTP."

W skrócie po wejściu w ten czysty link zmienia się na takie coś, co jest zakodowane i zawiera informacje o tym z jakiej strony internauta przychodzi, czyli przekierowanie z mpc na amazon. (czy coś podobnego)

Szkoda, że nie ma takich cięć w google play ;/

No, troszkę szkoda :/ Czasami by coś dali ciekawego.

Opublikowano

Nice. Polecam apke Root explorer którą można wyrwać za darmo, a jest ona w normalnym android markecie za 15zł. Jest chyba najsensowniejszą z tych wszystkich darmowych apek i najszybszym explorerem po roocie.

Opublikowano

google, chomikuj, mózg, androidzkie fora, aptoide czy black market i wszystko można mieć za darmo :P

Tak czy siak dobry poradnik tylko martwi mnie ten ref ? nie lubię refów :D

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Przecież, jak instalujemy z chomikuj itp to nie mamy tej aplikacji dopisanej do konta na sklep play czyli nie mamy aktualizacji, a to duży minus. Co do tuta to jest on bardzo dobrze napisany choć te aplikacje są takie średnie (root explorer jest chyba najlepszy z tych wszystkich).

8654014495912661120289.png

Opublikowano

google, chomikuj, mózg, androidzkie fora, aptoide czy black market i wszystko można mieć za darmo :P

To nie jest reflink. Valze wyjaśnił. Sam nie wiem co to jest :D Po za tym lepiej mieć oryginał bez wirusów i z aktualizacjami, prawda?

Opublikowano

100 $ Gdzie ci sie to przysnilo chlopie przepraszam bardzo? Nie wiem na haju jestes czy co?

Przepraszam bardzo, o co Ci chodzi? Według Amazonu te aplikacje są warte 100$.

Promocja się skończyła. Będę powiadamiał o kolejnych.

Opublikowano

Dobrze, tylko że zazwyczaj są to jakieś stare wersje, z bugami. A nie mając aplikacji przypisanej do konta google nie możesz sobie tego zaaktualizować. Tutaj jest duzy plus ze moge sobie np. root explorera zaaktualizowac.

Opublikowano

Dobrze, tylko że zazwyczaj są to jakieś stare wersje, z bugami. A nie mając aplikacji przypisanej do konta google nie możesz sobie tego zaaktualizować. Tutaj jest duzy plus ze moge sobie np. root explorera zaaktualizowac.

U mnie kiedys bylo tak ze pobralem nawigacje z chomikuj i bylo w android markecie jako kupione wiec usunelem ta wersje z komorki i wgralem orginalne z marketu :D jakiegos buga mieli

Opublikowano

U mnie kiedys bylo tak ze pobralem nawigacje z chomikuj i bylo w android markecie jako kupione wiec usunelem ta wersje z komorki i wgralem orginalne z marketu :D jakiegos buga mieli

Lekko niemożliwe. Na pewno nie miałeś kupionej, albo może była darmowa?

Opublikowano

Jeszcze nic nie kupilem w sklepie a darmowe napewno nie bylo bo by nie pisalo "Kupione"

Tylko ze bylo to juz dosc dawno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...