Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Rust Pomocy !

brodaxman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dostałem bana na VAC. Już tłumaczę jeden znajomy którego poznałem w grze podrzucił mi radar do rusta mówił że legalny że bana nie dostane a ja nie znałem mapy więc go zainstalowałem. Używałem go 30 min i dostałem za niego bana jestem wściekły bo nie moge wejść na serwery a rusta mam od 1 dnia. Czy jest możliwość unbana lub kiedy gra wyjdzie z alphy VAC zostanie zdjęty żeby inni mogli dostać szansę na naprawę tego bajzelu. Piszecie szybko pozdrawiam ;/

Tu też prosze załącznik z mojego profilu na steam

post-444014-0-79174200-1403876538_thumb.png

Opublikowano

Twórcy rusta banują permanentnie bez dawania tzw 'drugiej szansy'. Zostaje ci zrobienie nowego konta i założenie go ^^

btw. 3/4 ludzi nie ogarnia mapy bo prawie wszystko wygląda tak samo ;_;

steamcommunity.com/profiles/76561198073954166
ups
Opublikowano

Chyba zapomniałeś nicku zamazać ;d

"(...) W kwestii oszukiwania firma Valve wyznaje zasadę zerowej tolerancji – niezależnie od okoliczności blokada VAC nie zostanie zniesiona. (...) "

Więc jeżeli chcesz zagrać jeszcze raz w rusta zrób nowe konto 

Opublikowano

Twórcy rusta banują permanentnie bez dawania tzw 'drugiej szansy'. Zostaje ci zrobienie nowego konta i założenie go ^^

btw. 3/4 ludzi nie ogarnia mapy bo prawie wszystko wygląda tak samo ;_;

steamcommunity.com/profiles/76561198073954166
ups

bullshit po 300h gry ogarnia sie cala mape , czasami nawet po zrespieniu sie w jakims lesie , bez rozgladania sie wie sie gdzie sie znajduje. Na szczescie wprowadza proceduralna mape to każdy serwer bedzie inny

Opublikowano

bullshit po 300h gry ogarnia sie cala mape , czasami nawet po zrespieniu sie w jakims lesie , bez rozgladania sie wie sie gdzie sie znajduje. Na szczescie wprowadza proceduralna mape to każdy serwer bedzie inny

Mam 225h przegranych w rusta i po ok 100h znałem już bardzo dobrze mapę. Losowo generowana mapa będzie o wiele lepsza każdy będzie miał wtedy takie same szanse ludzie będą doceniać gwiazdy, księżyc lub słońce aby orientować się w którym kierunku iść.

Opublikowano

Brodaxman nie sraj w gacie zrób drugie konto steam i udostępnij tam rusta :> Nie masz tam bana a normalnie bedziesz grał :> Ja miałem tak samo i se taki oto sposób znalazłem :P

xxx

Opublikowano

Brodaxman nie sraj w gacie zrób drugie konto steam i udostępnij tam rusta :> Nie masz tam bana a normalnie bedziesz grał :> Ja miałem tak samo i se taki oto sposób znalazłem :P

Blokada zostanie(czyt. przejdzie dalej).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

UB nie dostaniesz.

Pytanie:

Jak udostępnić ? Mogę mieć tak jakby 2 kopie gry ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

UB nie dostaniesz.

Pytanie:

Jak udostępnić ? Mogę mieć tak jakby 2 kopie gry ?

Oczywiście ! :) Udostępniasz tą grę z pierwszego konta na drugie. Nie jest to kopia gry. Gra będzie na tym samym cd-key'u. Wiem ponieważ zapomniałem kiedyś hasła do starego konta zrobiłem nowe napisałem do steam i mi udostępnili tą grę z tego starego konta na nowe ;)

Opublikowano

@Timezpl

Ale VAC ban przechodzi na drugie...

Tam samo jakbyś grę pożyczył znajomemu, ten w niej cheatował i dostał VAC bana, to ty też dostaniesz

@Kotkowski Wiem :) Ale to była odpowiedź do Zeciarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...