Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]Metin2 Trade Hack

TheKsgka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie to jest HACK, NIE SCIAGAJCIE TEGO!!

We wlasciwosciach pisze "Utworzony 23marca 2010, 20:20:38

Czyzby gosciu z 13postami zrobil TH?

PS:TheKsgka ladny keyloger/Packet Reaver!!

Opublikowano

ZAL ZAL ZAL

NIE OTWIERAJCIE TEGO BO TO KURWA JEST ROBIEONE PACKET REAVER -jak to wam wejdzie w kompa to tylko formata, bo ZADEN ANTYVIRUS GO NIE WYKRYWA!!!

PS: sory za slowa ale nie radze tego sciagac!!!

kiedys takie badziewie mi weszlo i WSZYSTKIE KONTA METIN PL poszly sie jeb...

Opublikowano

no to trzeba się obawiac o swoje konta?

zalezy, bo jak to otworzyles to juz dupa,zrob formata,

Packet Reaver to taki vir ktory jak otworzysz to sie kopiuje do plikow windowsa i chociaz go usuniesz to i tak on nadlal istnieje i monitoruje twoj system.

Zobacz czy mozesz wejsc na strone www.Metin2.pl bo ten vir ma taka opcje ze jak go masz to nie mozesz wchodzic na Metin2.pl, Tibia.pl i te inne gry MMo, no chyba ze gosciu sam zrobil keya (w co bardzo watpie) to wtedy antyvirem wykryjesz ale z komentarzy wychodzi ze Packet Reaver, jak gosciu wlaczyl blokade do strony www.Metin2.pl to rob szybko format i zmieniaj pasy!!

Opublikowano

Metin2.pl dziala ja mialem przez exp bota to wlaczone i auto login wiec moze passow nie przechwycil

Moze nie przechwyci ale niewiem, podobno jest w najnowszym Packet Reaver taka opcja ze nawet ja skopiujesz i wkleisz bez pisania na klawiaturze to pasy bierze, ale moze gosciu ma starsza wersje i nie ma tej opcji ;D

PS: na wypadek przeskanuj kompa i zmien pasy

Opublikowano

Kurde schowam eq do depo:D a zmiana passow raczej nic nieda bo tym bardziej jak mam teraz tego trojana to te hasla co bede teraz pisal to przechwyci wiec moze jednak niech zostana te i zrobie formata a po formacie sie zmieni

Opublikowano

nie przypuszczam zeby i na maila sie wrobal bo haslo z maila nawet w malym stopniu nie jest zwiazane z tym co do gry a eq mam pro cale +9 boga srebna ebo rib i 63 lvl

jaki bug?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...