Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skx-Skyblock

DeLajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

1988514036433751161381.png

INFORMACJE 

IP : skx-skyblock.gomc.pl

Sloty : 100

PvP : ON

Moby : ON

WL : OFF

8038614036433751161381.jpg

NOWOŚCI

-Nowe generatory ( stone / sand / dirt ) 

-Możliwość zrobienia automatycznych farm / stoniarek itp.

-W pełni wyposażony sklep 

-Drop skrzynek bonusowych ( z mobów / cobbla ) 

-Areny eventowe : PvP / OX / MobArena itp.

-Nowe craftingi na np. diamenty 

-Podręcznik gracza pod itemkiem ( netherstar ) 

4279114036433751161381.jpg

CO POZA TYM ?

-W pełni spolszczone i skonfigurowane pluginy 

-Autorskie skrypty

-Ogarnięta administracja +18

-Porządne i ciekawe budowle

-Mnóstwo eventów 

-Masa atrakcji

-Kulturalna atmosfera na serwerze

-Stabilna maszyna

9541214036433761161381.jpg

Prosze o usunięcie poprzedniej prezentacji ! :) 

image.png

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Serwer jest totalna kupa ( kupa to na serio bardzo delikatne okreslenie na to co sie tam wyprawia... )

1. Admin tego serwera chyba minal sie z powolaniem i nie powinien miec stycznosci z nikim a juz tym bardziej byc adminem 

2. Niekulturalny, dzieciny nie da mu sie niczego przetulmaczyc jego jedynym argumentem jest "WIRUTALNY WPIERDOL" na skype... <boje sie>

3. Na serwerze nei ma nikogo ze wzgledu wlasnie na podejscie admina zapytalem czy sklep nie moze byc normalnie zrobiony przejrzyscie na jednym poziomie wszytko pod reka ten odpowiedzial ze jak mi sie nie podoba to won... Przeciez sklep to pierwsze co gracza powinno przyciagnac zaraz po spawnie ( ktory swoja droga jest tez gowniany ...)

4. Nie dzialaja areny nic nic nie dziala bo admini nadal to buduja wiec nie rozumiem po co otwierac serwer na ktorym nic nie dziala?

5. Mozliwosc budowania wyspy jest max 50x50 ( gdzie na innych serwerach mozna na ponad 100x100

6. Ogolnie nie rozumiem wlasciciela zrobil chyba serwer dla siebie i swojego kolegi admina

Chamstwo i buractwo przemawia tym adminem nie wiem jak dlugo serwer pociagnie z takim podejsciem ale strzelam ze padnie w kilka dni ze wzgledu na brak graczy

Absolutnie NIE POLECAM!

Pozdrawiam Aridion

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Serwer jest totalna kupa ( kupa to na serio bardzo delikatne okreslenie na to co sie tam wyprawia... )

1. Admin tego serwera chyba minal sie z powolaniem i nie powinien miec stycznosci z nikim a juz tym bardziej byc adminem 

2. Niekulturalny, dzieciny nie da mu sie niczego przetulmaczyc jego jedynym argumentem jest "WIRUTALNY WPIERDOL" na skype... <boje sie>

3. Na serwerze nei ma nikogo ze wzgledu wlasnie na podejscie admina zapytalem czy sklep nie moze byc normalnie zrobiony przejrzyscie na jednym poziomie wszytko pod reka ten odpowiedzial ze jak mi sie nie podoba to won... Przeciez sklep to pierwsze co gracza powinno przyciagnac zaraz po spawnie ( ktory swoja droga jest tez gowniany ...)

4. Nie dzialaja areny nic nic nie dziala bo admini nadal to buduja wiec nie rozumiem po co otwierac serwer na ktorym nic nie dziala?

5. Mozliwosc budowania wyspy jest max 50x50 ( gdzie na innych serwerach mozna na ponad 100x100

6. Ogolnie nie rozumiem wlasciciela zrobil chyba serwer dla siebie i swojego kolegi admina

Chamstwo i buractwo przemawia tym adminem nie wiem jak dlugo serwer pociagnie z takim podejsciem ale strzelam ze padnie w kilka dni ze wzgledu na brak graczy

Absolutnie NIE POLECAM!

Pozdrawiam Aridion

Tak myślałem że coś naskrobiesz na mpc jak tylko zobaczyłem 1 twoje zdanie na serwie ;d 

1. Nie powinienem być adminem....Tak naprawde będe zwykłym graczem jeśli sam stworzyłem serwer od podstaw ;P I like it.. 

2. Dziecinny i niekulturalny powiadasz ? Tobie też chyba jej brakuje :) http://scr.hu/2fr7/07q6f

3. Niema nikogo bo serwer jest swierzy a poza tym nie wszyscy siedzą o tej porze przed kompem a przede wszystkim są wakacje -.o. Co do budowli architektem nie jestem i daleko mi do budowy epickich spawnów ale myśle że nasz spawn nie jest najgorszy widziałem o wieleee gorsze :) 

4. Areny i eventy są na bierząco budowane ^.^ 1 co wejdziesz na serwer to odrazu idziesz na arene pvp lub coś? W miare rozwoju serwa eventy będą dokładane ;) 

5. 50x50 ? "island-size: 100" mówi Ci to coś ? 

6. Tak zrobiłem dla Siebie i tylko po to zapier***** przez pare tyg. aby zrobić serwa :) 

Tak więc pozdrawiam pana @Lavilos :) Nikomu nie każemu grać każdy ma wolną wole :) 

Innych zainteresowanych serdecznie zapraszam w razie problemu prosze pisać w komentarzach / pv :P  

4. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

1. Chodzi o to zebys w ogole nie byl adminem i nie prowadzil serwera :)

2. Ohh swiadek jehowy? ;> Moze pokaz caly tekst gdzie ty i twoj admin rowniez mnie obrazaliscie a nie tylko dokladnie wyciety fragment na ktorym widac tylko to co ja pisze :)

3. Wlasnie dlatego powinienes posluchac czasem rad innych i jesli ktos ci mowi ze cos jest zle przemyslec i moze cos zmienic nie uwazasz? 

4. Areny sa budowane? Jesli tworzycie serwer to zaklada sie White-list i nie pozwala sie graczom wejsc na serwer :)

5. sam powiedziales ze wyspa max wynosi 50.x50 ( schizofrenia? ) Zreszta mozna wejsc na serwer i dokladnie sprawdzic :)

6. Widac jaki jestes kulturalny :) Skoro zalozyles serwer tylko dla siebie zrob white list i dodaj tylko siebie :)

Tak wiec pozdrawiam pana @DeLajt Wlasnie o tym podejsciu mowie :)

Opublikowano

1. Chodzi o to zebys w ogole nie byl adminem i nie prowadzil serwera :)

2. Ohh swiadek jehowy? ;> Moze pokaz caly tekst gdzie ty i twoj admin rowniez mnie obrazaliscie a nie tylko dokladnie wyciety fragment na ktorym widac tylko to co ja pisze :)

3. Wlasnie dlatego powinienes posluchac czasem rad innych i jesli ktos ci mowi ze cos jest zle przemyslec i moze cos zmienic nie uwazasz? 

4. Areny sa budowane? Jesli tworzycie serwer to zaklada sie White-list i nie pozwala sie graczom wejsc na serwer :)

5. sam powiedziales ze wyspa max wynosi 50.x50 ( schizofrenia? ) Zreszta mozna wejsc na serwer i dokladnie sprawdzic :)

6. Widac jaki jestes kulturalny :) Skoro zalozyles serwer tylko dla siebie zrob white list i dodaj tylko siebie :)

Tak wiec pozdrawiam pana @DeLajt Wlasnie o tym podejsciu mowie :)

75652930204415782420.jpg

1. Wiesz co zrób kiedyś swój serwer i wtedy mów cokolwiek na ten temat ok ? Zobaczysz jak będziesz reagował na takich hejterów jak Ty :) Tak hejterów wystarczy że widzę twoje archiwum postów na mpc.

2. Mogę wysłać kilka ss ale po co? Nie muszę Cie dalej pogrążać :P 

3. Mogę słuchać rad innych o ile są one przemyślane i w czymś mi pomogą ... A twoje hejty mnie tylko wkurzyły :) 

4. To jest serwer skyblock nie minigames... Te areny są całym Twoim życiem? Mówię że stopniowo będę dodawał ale chce aby ludzi już pograli takie straszne? 

5. Wyspa wynosi 100x100 można samemu sprawdzić :) 

6. Już powiedziałem coś na ten temat nie będę się powtarzał.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

1. Wiesz potrafie docenic i pomagac jesli ktos ma normalne podejscie i nie jest z gory nastawiony na nie :)

2. Raczej siebie pograzac :)

3. Udowodniles ze nie potrafisz :)

4. Na skyblocku nie ma dostepu do normalnej mapy nie wiem czy wiesz wiec nie ma zadnych rzeczy do robienia po za wlasna wyspa wiec musisz jakos urozmaic gre prawada?

5. Jesli nawet tyle wynosi to klamales za pierwszym razem ;)

6. Ja rowniez :)

Wbilem chwile temu na serwer i jak zauawazyles innym graczom tez sie nie podoba sklep ktory jest aktualnie moze pora cos zmienic w nastawieniu hmm?

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer ciekawy pomysł z tymi generatorami i pistonami :D Mam pytanko będzie jeszcze coś dodawane ?

2579314424273501027542.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...