Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 OA & Dayz Mod

Jaszczur99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Kupiłem Arme 2 oraz Arme 2 OA. Potem zainstalowałem Army 2 i ściągnąłem DayZCommander dałem odpowiednie ścieżki dostępu zaznaczyłem opcje "Launch using Steam". No i tu zaczyna się mój problem, kiedy chciałem z updatować beta patcha Army 2 wyskoczyło mi "Wrong cd-key" post-936017-0-71876900-1403869171_thumb.jpg no i instalka updatu wyłączyła mi się. Bez tego beta patcha nic nie moge zrobić 

Opublikowano

Nie wiem w czym jest problem, ale możesz po prostu zainstalować patcha samodzielnie. :D Poniżej zamieszczam ci link do wszystkich aktualizacji Army 2. Pamiętaj aby pobierać aktualizacje po kolei logicznie mówiąc bez patcha 1.60 nie zainstalujesz 1.62. ;)

http://www.arma2.com/supply/game-updates.html
Opublikowano

Nie wiem w czym jest problem, ale możesz po prostu zainstalować patcha samodzielnie. :D Poniżej zamieszczam ci link do wszystkich aktualizacji Army 2. Pamiętaj aby pobierać aktualizacje po kolei logicznie mówiąc bez patcha 1.60 nie zainstalujesz 1.62. ;)

http://www.arma2.com/supply/game-updates.html

tylko widzisz ja mam na steam a nie non-steam przez to nie moge też zainstalować wersji 1.60 nawet pisze na stronie "This update is for all non-steam versions of Arma 2: Combined Operations / Operation Arrowhead / Reinforcements 1.50-1.60." ta wersja powinna mi się zainstalować razem z armą 2 oa kiedy mi się ściągała 

Opublikowano

Kiedyś też tak miałem , to poszperałem w rejestrach , i znalazłem rejest odpowiadający za CD-KEY'a i się okazało że był błędny .

Opublikowano

Kiedyś też tak miałem , to poszperałem w rejestrach , i znalazłem rejest odpowiadający za CD-KEY'a i się okazało że był błędny .

no widzisz tylko że ja wiem że klucz jest zły tylko nie wiem jak to naprawić. Ale jestem pewnien że jest to spowodowane tym że kiedyś miałem piracką wersje i grzebałem z tymi kluczami ile się dało. Moim zdaniem jedyne co mi zostaje to format a tak przy okazji też się przyda bo system się kruszy i blue screenami mi strzela, zwiechami i resetami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...