Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy włączaniu warcoda

ksyktus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gdy włączam warcoda wyłączam również antywirusa i zaporę,zawsze mi działało a teraz antywirus bierze mi go do kwarantanny (a jest on wyłączony) , daje przywróć i wyłącz ze skanowania  ale i tak w kółko to samo. COrobic?

Opublikowano

Jaki jest to antywirus?. Jesteś pewny, że jest on na pewno wyłączony?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Miałem podobną sytuację z tym, że przy moim NexusWar oraz z innym antywirusem - MS Security Essentials. Pomęczyłem się z tym trochę, ale jakoś udało mi się go w końcu przekonać, że ma się tego nie tykać. Za pierwszym razem, gdy pousuwał mi swoje wyimaginowane wirusy, wyłączyłem go, usunąłem "zainfekowane" pliki z kwarantanny i dodałem cały folder z klientem gry do wyjątków. Przy następnym uruchmieniu launcher'a ten (antywirus) nagle mi się włączył i dalej upierał się, że niezwłocznie należy to usunąć. Przy drugim podejściu już się uspokoił... :huh:

Opublikowano

Eset Nod32  tak jestem pewien

Za pewne zablokował Tobie jakieś pliki więc usuń je z kwarantanny i dodaj cały folder z grą do wyjątków i już problemu nie będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...