Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Item_proto wartości itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy istnieje jakiś poradnik który wyjaśnia co oznaczają poszczególne nazwy/wartości w tabeli. Chciałem zrobić aby peleryny się łączyły lub była tylko 1, dało się sprzedać i wyrzucić pd/peleryny itd.

70009	"70009"	"ITEM_USE"	"USE_SPECIAL"	1	"NONE"	"NONE"	"NONE"	"NONE"	0	0	0	0	0	"LIMIT_NONE"	0	"LIMIT_NONE"	0	"APPLY_NONE"	0	"APPLY_NONE"	0	"APPLY_NONE"	0	60	0	0	0	0	0	0	0	0
Opublikowano

wartości możesz sobie spolszczyć translatorem, ktoś zrobił spis antiflag ale jako takiego poradnika co oznacza dana wartość nie ma. Pracuj z navicatem a dasz rade :D

Opublikowano

Dzięki wielkie, mam jeszcze jedno małe pytanie związane w tym w bazie danych (navicacie} mam ok 5k id a w bazie .txt na ftp kilka razy tyle i to mi trochę uniemożliwia zabawe w navicacie ;d

Opublikowano

@Mikolajek1233 nie do końca. np. w mob_name.txt jest więcej nazw niż w mob_proto.txt

item_name/proto sa chyba równe.

@Grappa <3 Wystarczy że będziesz przywoływał te przedmioty co masz w .txt

item_proto w navicacie wyświetla ci z item_proto.txt więc zastanów się jak może być inaczej.... Skoro to co masz w txt to wyświetla ci w navicacie tyle, że wyraźniej i poukładane w tabelkach ;)

Opublikowano

ale tutaj jest mowa o item_proto.txt a item_proto w navicacie, bo twierdzisz, że może się różnić w takim razie wytłumacz mi jakim sposobem skoro item_proto w navicacie czyta z txt? to jak może się różnić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...