Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pracy jako Technik/Administrator TeamSpeak3

Anrunga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Imię:   Julia  
2. Nick na TS: αfяσ∂уткα
3. Twój Unique ID: 2cGou5Ar8unNp0vxY9zfrdDEzLk=
4. Wiek: 16
5. W jaką grę grasz?: League Of Legends
6. Czy już byłeś/łaś (lub jesteś) Adminem na innym serwerze? Jak tak to na jakim?: Tak na serwerze Tsgames.pl(SA), ts.mortyriusz.pl (NA), 4death.pl (vROOT), Ts3.asheria.pl (Admin Server Query). Obecnie nigdzie nie jestem.
7. Dodatkowe umiejętności związane z informatyką(języki programowania, grafika etc.): Potrafię obsługiwać maszynę VPS, ogarnę boty. Permisje są mi dobrze znane, tworzyłam własne TeamSpeaki.
8. Twoja znajomość TeamSpeaka w skali 1/10: 8/10
9. Co nowego Twoim zdaniem jesteś w stanie wprowadzić na serwer?: Nowe eventy, może wygląd oraz własne pomysły
10. Pare zdań o sobie: (ZDAŃ - NIE SŁÓW-IM WIĘCEJ TYM WIĘKSZA SZANSA) : A więc tak, nazywam się Julia. Urodzona 25 marca 1998 roku. Uwielbiam informatykę w szczególności zarządzanie serwerami TeamSpeak. Robienie serwerów czy bycie administratorem na nich sprawia mi wielką przyjemność. Jestem osobą spokojną nie sprawiającą większych problemów. Wiem kiedy powiedzieć stop znam swoje granice, więc jestem dojrzała i poważna jak na swój wiek. Uwielbiam pomagać i możliwe że to jest moim atutem bycia administratorem.

Poszukuje pracy jako administrator Techniczny TeamSpeak3 bądź Administratorem.
Wymagania to oczywiście ranga oraz licencja z domeną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...