Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ori, Syndra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poznać opinię dot. kilku skryptów

Beasty Syndra vs Syndra od Hondy oraz Ori od Hondy czy jakiś inny skrypt.

Mam te od Hondy i nie wiem czy jakiś nie byłby lepszy.

Opublikowano

Wczoraj testowałem honde syndre i powiem że to bestia.Typsony nawet nie widza co ich zabiło polecam.Jedyny jej minus to to że sama syndra grywa na midzie ,a dostać się na mida to istny cud.

Opublikowano

Imo lepsza ta "free syndra" na vip działa wyśmienicie, castowanie pakietami, o wiele lepsze stunowanie od pentakill, nie ma takich fps dropów.

Baardzo dobrze wylicza dmg i idealnie oblicza co i ile razy użyć podczas tf'u żeby wyszło najlepiej, gorąco polecam.

Używaj razem z "ANN.lua" Jeżeli nie wiesz co to jest to radze Ci sprawdzić na forum BoL'a ;).

QUhIR7.png

Opublikowano

Imo lepsza ta "free syndra" na vip działa wyśmienicie, castowanie pakietami, o wiele lepsze stunowanie od pentakill, nie ma takich fps dropów.

Baardzo dobrze wylicza dmg i idealnie oblicza co i ile razy użyć podczas tf'u żeby wyszło najlepiej, gorąco polecam.

Używaj razem z "ANN.lua" Jeżeli nie wiesz co to jest to radze Ci sprawdzić na forum BoL'a ;).

mozesz dac linka do tego ANN i co to wgl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...