Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kupiłem wczoraj cs'a go i dziś zaczołem grać :D Jakie mecze muszę grać aby zdobyć skiny  z rund ?:P Dostałem na start m4 i jakieś pistolety cz ;D I chcę skiny lotnąć jakie mecze mam grać ? Za sensowną odp. dam like.

Opublikowano

Z byle jakiego meczu masz szanse na zdobycie dropu.

Oczywiscie wieksza szansa jak graz tak zwane "matchmakingi" bo mniej graczy na serwerze.

Opublikowano

Dowolne mecze. Ale i tak często zdarza się, że trzeba długo grać, zanim coś wyleci, dlatego najlepiej zostawić csa na kilka godzin na serwerze idle.

http://www.mpcforum.pl/topic/1217576-csgo-idlowanie/

Skoro koniec roku to wole pograć pare godzin żeby dropnąć ten skin a nie psuć sobie statystyki :D A jakie mecze polecacie na start i jakiego skina jak coś sobie kupić ?:P Narazie ćwiczę na boty  no ale chce na online się sprawdzić tylko na jakim trybie ?:D

Opublikowano

Skoro koniec roku to wole pograć pare godzin żeby dropnąć ten skin a nie psuć sobie statystyki :D A jakie mecze polecacie na start i jakiego skina jak coś sobie kupić ? :P Narazie ćwiczę na boty  no ale chce na online się sprawdzić tylko na jakim trybie ? :D

W tym moim poradniku co kolega dal masz serwery na ktorych statystyki sie nie psuja.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Okej gram team deatchmatch multiplayer. Czy po rundzie wyświetli mi się, że zdobyłem skina? Bo gram już 3h i żadnego skina:( Ps w jakim trybie używane są skiny?

Opublikowano

W kazdym trybie sa uzywane skiny.Tak pokaze ci sie skin lub skrzynka po prawej stronie ikonka itemu + twoj nick. Mozesz nieraz dropic 6 h a nieraz po 1 rundzie wypadnie to od szczescia zalezy.Dziennie mozesz 2 skiny/skrzynki a na tydzien 6-8 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...