Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy splash art caitlyn ?

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Dzisiaj kiedy spoglądałem na wyprzedaże, zauważyłem że cait ma innego splaharta: 

8tcmhx.jpg

Niestety nie znalazłem żadnej informacji na ten temat. Tak czy siak napisałem to w formie ciekawostki jakby ktoś nie wiedział.

(Screen jest zrobiony ze strony Rito)

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Jedyne co wiem o Cait to teraz że wchodzi łowczyni smoków, a o żadnym splasharcie nie wiem tylko o Urogota. :)

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Bardzo przyjemny chociaz wydaje mi sie ze niektore postacie wymagaja pomocy duzo bardziej niz caitlyn ...

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Widać mają zajebistego grafika albo nawet i kilku, już któryś splash art z rzędu, który mi się podoba. Nowość ta wyjdzie w nowym patchu, ale zatrzymali wypuszczenie nowego SR na razie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

niby sspoko, a skiny do niej też dostały splash arta? bo niektóre (te starsze) wyglądały jak gówno :s np. safari(chodzi mi tylko o obrazek >: )

Opublikowano

niby sspoko, a skiny do niej też dostały splash arta? bo niektóre (te starsze) wyglądały jak gówno :s np. safari(chodzi mi tylko o obrazek >: )

Splash'a ma tylko podstawka. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...