Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja AlfaCraft

Punisher990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym was zaprosić na mój serwer obecnie posiada 64 sloty 3 Gb Ram szybki procesor obecnie do niedzieli trwa Event diaxowy

posiadamy miłą administracje i nie ma rekrutacji obecnie przychodzi czekamy na ciebie ip serwera to Survival.fsrv.pl:23543 wersja 1.5.2

Zapraszamy

Opublikowano

Widzisz w tym problem ja pozostane na 1.5.2 bo jest liczna grupa osób które nie mogą grać na 1.7 i ja zrobiłem ten serwer z myślą nich

A ja należe do grona tych osób

Opublikowano

Z góry sorry ale widać iż serwer jest beznadziejny po samej prezentacji a tym bardziej po tym, że właściciel tego serwera jest tak ogarnięty, że nie umie zmieniać wersji wielkie gratulację dla Ciebie.

Opublikowano

Sluchaj ja niemoge zmienić wersji ze względu na to że to wina komputera zmieniłbym wersje ale problemy z innym launcherami uniemożliwiają mi zmiane wersji a pozatym w wersje 1.5.2 gra sporo osób widziałem a prezentacja jak napisałem na początku będzie przerobiona po godzinie 11.00

Opublikowano

Obiecujesz obiecujesz a jest juz 12 i prezentacja wyglada jak kupa :)

Jesli nie mozesz zapewnic graczom tego czego chca to mysle ze to dobry pomysl zeby zrezygnowac z inicjatywy o serwerze minecraft..

Zgadzam sie z przedmowcami nikt juz nie gra na 1.5.2 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...