Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc-Derox

#xXBlakeyzXx#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|                                                                                                                                            

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

552301403649122263597.png

image.png

963351403648207263597.png

513661403648282263597.png

GODZINA 18

CZWARTEK (26.06.2014)

962121403648282263597.png

Cześć, chcielibyśmy was zaprosić na nowo powstały serwer Survival + gildie . Jak wszyscy dobrze wiemy survival znaczy przetrwanie, Wiec bierz się do roboty i pokaz na co cie stać! Walcz aby być najlepszym. Jeśli jednak wolisz działanie grupowe, stwórz gildie lub dołącz do istniejącej, by razem podbijać minecraftowy świat.  Poznaj niezwykłych ludzi, twórzcie przeogromne zamki, budynki, bunkry i brońcie je przed innymi gildiami! Obiecujemy Ci, że na naszym serwerze nie będziesz się nigdy nudził! Sam sprawdź.. :)

956281403648283263597.png

mc: sv.mc-derox.pl

12.gifStrona serwera: Http://sklep.mc-derox.pl

12.gifWersja: 1.7.X

12.gifSloty: 100.

12.gifWhite list: Tylko przy pracach technicznych.

12.gifPvP: Tak.

12.gifPremium:Nie.
12.gifTeamSpeak:derox.pl

859981403649124263597.png

12.gifRoot: Domell98,Majciaa69.

12.gifHeadAdminTheSuperSayians1.

Mod:

REKRUTACJA(Na moderatora): ON! do 26.06.2014 do 17:30

293821403648356263597.png

788531403648735263597.png

By. Majciaa69

Opublikowano

Przyjemny spawn i ogolnie serwer jest fajnie zrobiony niestety nie wiem po co przycisk randomowego tp...

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx#

No co ty nie wiedzialem... Chodzilo mi raczej o to ze wlasnie na survivalu chodzi o to zeby zabijac sie niszczyc ewentualnie a nie o to zeby ukrywac sie na koncu mapy prawda? :)

Tym bardziej ze to serwer z gildiami wiec z kim gracze maja walczyc skoro nikogo nie mozna znalesc? :)

Opublikowano

Szczerze ci powiem ze ja tylko wstawilem prezetacje dla reklamy wiec ;p.Nie wiem co dokladnie i co jest na tym serwerze pytaj administratorow na serwie czemu tak jest ja tutaj w malym stopniu moge pomoc (Tylko to co wiem ci powiem) xD

Opublikowano

@Lavilos serwer bez losowego tp jest lipny, nie znasz się widać. Bez tego jak nowi gracze mają zaczynać grę np. tydzień/dwa po starcie serwera skoro przy spawnie będą kampić osoby z setami diax 4/3 a taki nowy gracz bez niczego nawet by ze spawna nie wyszedł, a border mapy ustala się po to by mapa nie była za duża i wszystkie gildie szło znaleźć. Nie znasz się a się udzielasz ..

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@Manna;3 Gdybys widzial jak to dziala na tym serwerze wiedzialbys ze odleglosc na randomowe TP jest strasznie odlegla mnei wywalilo chyba na koncu swiata nie wiem ile dokladnie kratek od spawana ale stanowczo za duzo ... Co do kamperow przy spawnie z diax setami 3/4 Jesli po dniu czy dwoch ktos ma caly set diaxowy znaczy ze serwer jest do dupy ... Sory ale taka jest prawda MOIM zdaniem serwer powinien byc trudny i wymagac uzywania rozumu a nie bezmyslnego wykopania diaxow na xrayu lub przekopania 2 stackow stona zeby miec 10 diaxow :) Posluze sie towim cytatem " Nie znasz sie a sie udzielasz " 

Pozdrawiam

Aridion

Opublikowano

@Lavilos " jeśli po dniu czy dwóch dniach ktoś ma diaxowy set to serwer jest do dupy" widać nie znasz się na serwerach a się udzielasz, no chyba, że nie umiesz grać i ponad tydzień robisz seta. Nawet na serwerze hardcore skkf'a ludzie 1 dnia mają diax sety ( mówie o wcześniejszych edycjach/ drop ze stone'a) Na serwerach z mniejszym dropem na diaxa niż 0,6 nikt nie gra bo nikomu nie chce się kopać pół dnia, widać dziwne masz upodobania

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Serwer oceniam 2/10

Nie wiem czemu tam tyle graczy?!

No moze tyle ze zaspamiliscie fora itd

Czemu 2/10?

Słaby spawn

Mało widziana administracja

Brak skrypt/pluginu na blokowanie reklam - gracze wam wbijają i reklamują swoje serwery

Brak WARPOW

Jak wpisze /vip to nie ma tam ceny... trzeba szukac na stronce xD

Pozdrawiam cEzZiK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...