-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Swiezu
Swiezu
Witam! Na początku z góry przepraszam, jeśli piszę w złym dziale.
Problem polega na tym, że java nie działa w przeglądarkach. Przykładowo; chcę sprawdzić v. na stronie javy, czy odpalić konsolę serwera na serwerowni, etc... po prostu po uruchomieniu obraz przeglądarki staje, ale uwaga. Przeglądarka się nie zacina.
Przykładowo: Obraz jest nieruchomy jak by się zaciął. Jednak jak kliknę na inną kartę w przeglądarce, to na dole (pasek programów) widać, że zmieniła się karta (zmienia się nazwa na tą kartę).
Np. jak kliknę na x karty, to po zminimalizowaniu i zmaksymalizowaniu obraz aktualizuje się max. do połowy, a jak kliknę x przeglądarki, to normalnie mógłbym ją wyłączyć.
Używam firefoxa, próbowałem również na Chrome - to samo. (o tyle że w chrome zacina się tylko wygląd tej karty, reszta all działa)
Była reinstalka. Najnowsza java 7 z najnowszym UpDate, windows XP sp3, firefox najnowszy.
Proszę o pomoc, gdyż ten błąd bardzo mi utrudnia życie.
Pozdrawiam.
@Edit dotam, że JDT w v. najnowszej (Java Deployment Toolkit 7.0.600.19 10.60.2.19), w dodatkach firefoxa wykrywa go jako podatnego na ataki.
Co do Java 7 u60, wykrywa normalnie.
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.