Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BUG SM NA PRIVY ! :)

kewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witacje. 

Mam pytanie czy istnieje bug na smocze monety na jakimkolwiek Privie (jak tak to na jakim)

Bugi piszczcie pod tematem.

Słyszałem o takim bugu, że wchodzi się w ''czarna dziurę'' miejsce, w którym nie mamy zasięgu i wysyłamy np. 10 smsów na raz (nie wiem czy działa, jeżeli wiecie, dajcie odpowiedź pod tematem.)

z Góry dzięki

Kewko

Opublikowano

Witacje. 

Mam pytanie czy istnieje bug na smocze monety na jakimkolwiek Privie (jak tak to na jakim)

Bugi piszczcie pod tematem.

Słyszałem o takim bugu, że wchodzi się w ''czarna dziurę'' miejsce, w którym nie mamy zasięgu i wysyłamy np. 10 smsów na raz (nie wiem czy działa, jeżeli wiecie, dajcie odpowiedź pod tematem.)

z Góry dzięki

Kewko

W jakim ty chłopie świecie żyjesz chyba nie w metinie ? "Czarna dziura" dobre :)

A teraz ci odpowiem. Bugi związane z sm nie istnieją tymbardziej czarne dziury w grze. Rozumiem błąd po stronie strony ale to raczej jest pilnowane i się nie zdaża.

Opublikowano

Na pewno są jakieś obejścia na sm , ale to już jest wyższa szkoła jazdy , ale na większości serwerów jest to pilnowane i nadzorowane :)

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...