Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod PL błąd lib/os.pyc

elektryk125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam podobny problem jak kilka innych osob na tym forum.Po ponownym zainstalowaniu metka zrobieniu aktualizacjii i wgraniu najnowszego kamera z 26.06.14 wyskakuje mi bład lib/os.pyc. Za pierwszym razem metin właczył się normalnie  a gdy chciałem załaczyć następne konto nie było to możliwe. Mam nadzieje ze ktoś poradził sobie z tym problemem i powie mi co i jak zrobić.Z góry dziękuje

Opublikowano

Skopiuj z innego clienta plik os.pyc i wrzuc do folderu lib ...

@ Down

Sa ludzie i taborety ktore nawet tego nie potrafia zrobic ;>

1386175744-U112610.png
Opublikowano

zrobilem drugi folder z metinem i nic nie pomaga, raz mi się włączył metin i było automatyczne logowanie, ale nie było tam nawet żadnej postaci, po wyłączeniu tego metina już nie wiedzialem jak to zrobilem i teraz juz caly czas wywala błąd

Jak odpalam przez PatchUpdater to włacza się i jest auto login ale nie ma opcji kamera, dziwnee

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A mi ten cały waithack nie działa. Wsadziłem to do folderu z grą, zamieniłem wszystkie pliki i jak wszedlem do gry i wpisałem komendę /antifly to pisalo antifly off, restard game. Wpisalem to jeszcze raz, teraz pisalo, ze jest ON, więc zrestartowałem ale postać dalej się rusza. Podpowie ktoś jak to zrobić aby dzialalo?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usuwam te video i nadal mam błąd lib/os.pyc , przedtem działało. Po włączeniu moda patcher w kółko ściąga te video z powrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...