Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Se LWW restartuje się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Od wczoraj telefon dostał świra i co chwilę się restartuje.

Telefon upadł mi z pół roku temu, jednakże zbiła się tylko szybka na ekranie. On działał dalej bez problemu

Telefon zachowuje się tak od wczoraj.

Był na noc podłączony do ładowarki i musiałem wyjść, więc go wziąłem. Miałem go w kieszeni jakieś 2-3h i po powrocie do domu wyjmuję go, a on cały gorący i rozładowana bateria (normalnie bateria trzyma cały dzień).

Od wczoraj się z nim męczę, ale nic z tego .. Dziś miał 71 % baterii, zrestartował się i nagle 51% baterii.

Jednakże nie jest to wina baterii gdyż bez baterii (podłączony do ładowarki) robi to samo.

Samoczynny restart. Telefonowi skończyła się gwarancja rok temu, a potrzebny mi jest na jutro ;_;.

Help pls

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zmieniłeś ROM?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie jest on oryginalny. Nie mogę nawet zrobić root'a, gdyż muszę coś zmienić z systemem, czy coś.

@ Edit

Było 51% baterii teraz jest 37% .... Podłączony jest cały czas do ładowarki.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Roota zrób tym programikiem:

http://upfile.mobi/135850

Sprawdzony bo sam mam LWW, ale objawy nie wyglądają, że to wina softu, bardziej hardware. Tak czy inaczej jak się samo magicznie nie naprawi to raczej nic nie poradzisz. Możesz wykonać kalibrację baterii jakimś programikiem.

Opublikowano

Przeinstalowalem oprogramowanie za pomoca programu Sony Pc Companion (czy jakos tak) i teraz jestem w stanie cos zrobic na telefonie gdy jest podlaczony do ladowarki/komputera. JEdnakze nadal bez podlaczenia go restartuje sie caly czas. Mozliwe, ze moze to byc wina baterii ..

@ Edit

Kalibruję tą baterię, więc dam znać, czy to pomoze.

@ Edit 2

Kalibracja baterii nic nie dała

Jutro zobaczę, czy to jednak wina tej baterii i dam znać

@ Edit 3

Jednak bateria poszła ... Cóż kupię nową, a tym czasem można zamknąć temat.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...