Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Jak ja mam tu wyjść ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co 2 gra taka sama już nie mam włosów na głowie, jebane polaczki cebulaczki gówna polskie.Ponadto chyba założę nowe konto na WEST bądź dalej lecz będę tam miał pewnie wysoki ping jeżeli też ktoś by chciał zrobić smurfa na west proszę priv 

2a7v689.png

Opublikowano

Po prostu wyłącz ult steal i defensive ult use,i ulti wal manualnie

Ps ta postać nazywa się cassiopeia

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

no to 6/0 na start pomyliłem się ...

Po prostu wyłącz ult steal i defensive ult use,i ulti wal manualnie

Ps ta postać nazywa się cassiopeia

ok ale i tak jak będę miałtakich pro graczy to gówno zrobię 

Opublikowano

Nie graj Cassio bo nie wykerujesz ^^  Ja gram Syndrą i zauważyłem, że ma większy wpływ na grę bo większe DPSy i bezpieczna bo nie musi ciągle gonić przeciwnika i spamować jak Cassio.

W dodatku stun wygrywa grę a ulta Cassio łatwo ominąć.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ult syndry nie wygrywa gry, ponieważ wali on w jednego gracza. Taki gracz użyje zhonyi/dostanie tarczę od kayle i zmarnujesz ulta. A cassio może zestunować cały przeciwny team + zadać im bardzo duże obrażenia obszarowe

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@Up. W silverze takie playsy? Chyba 1 gra na 10. :) Nie graj cass tylko syndrą ze skryptem dla free.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Zrob nic Cassiopeia na bolu w silverze, placz ze masz nub team i uciekasz na westa wbic challengera.

Ale zeby nie bylo, popraw farme to moze bedzie lepiej.

Opublikowano

Wiesz kolego, że za takie gówniane skrypty Riot nakłada perma bany?

Po za tym piszesz team, a sam zacząłeś trollować, kolejna sprawa - farma, aż brak słów.. W jungli w tej minucie więcej mam, niż Ty w 28 na midzie i widać, że flame'owałeś, bo gracz się skarży..

Oto powody dlaczego przegrywasz, radzę:

1) Wypier tego bola, bo aż mam chęć zgłosić, żeby Riot sobie sprawdził.

2) Farming, farming, farming.

3) Po kiego odzywasz się w ogóle na czacie? Mutuj i tyle..

4) Ucieczka na Westa nie pomoże, bo tam jest WIĘKSZY poziom niż tutaj, więc tam (przy takim graniu) w brązie będziesz gnił kolego.

Opublikowano

Poszedłeś troll powiadasz.. powód, dla którego przegrywasz.. Nie wiem jaki sens jest iść trollować grę, po za tym gdybyście dotrwali do late, byście wygrali to, bo na 1. rzut oka widać, że miałeś lepsze team compo, Shyvana - knockback, Annie - stun, Cassio - Stun, Jinx - Aoe ult. Ulta Katy przerywa Udyr, Shyvana, Anka.

Po za tym, skoro wygrałeś lane, to dlaczego nie roamowałeś? Przecież za katę nie dostawałeś już golda..

I Ty będziesz tu pieprzył, że "jak tu wygrać", a co Ty kuźwa zrobiłeś dla teamu? Skoro byłeś "feednięty", roam jest podstawą, gdy inne linie przegrywają..

Życzę Ci z całego serca byś spadł do brązu, tam mógłbyś narzekać na graczy, bo tam jest Twój poziom, tj. flame, 0 pojecią o grze, 0 farmingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...