Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kogoś zgłosić jeśli wiem że jest on boostowany

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z dowodami kieruj się do supportu. Najlepiej widoczne wszystko na zdjęciu lub pokazujący to filmik, krótki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A przeszkadza ci to, że jest boostowany... 
To już jest poprostu chamstwo, ja rozumiem bo sam nie uważam żeby boost miał komukolwiek pomóc w grze, ale donosić na niego...

Opublikowano

Jedynym wyjściem w tej sytuacji jest support, ale nie wydaje mi się, by coś z tym zrobili. Lepiej oszczędź sobie czasu, bo nie warto..

Opublikowano

Nie ma celu, nic z tym nie zrobią.. Nie ma wiarygodnych dowodów na boostowanie, szkoda czasu i nermów. Tak myśle. :)

Lil-Full-Size450x180.gif

Opublikowano

Nie ma celu, nic z tym nie zrobią.. Nie ma wiarygodnych dowodów na boostowanie, szkoda czasu i nermów. Tak myśle. :)

Za dowód posłużył mi screanshoot z facebooka na którym widać jak boostowany pisze do tego co go boostuje aby wbijał mu rankedy a nie na fb siedzi.

Ogólnie chce go zgłosić poniważ strasznie denerwuje mnie jeśli koleś nie może sobie poradzić z bronzem a w kila dni wejdzie do golda i dostanie nagrody za koniec sezonu a potem sie wszystkim chwali że wbił sobie golda i jaki to on nie jest dobry i wgl.

Opublikowano

Za dowód posłużył mi screanshoot z facebooka na którym widać jak boostowany pisze do tego co go boostuje aby wbijał mu rankedy a nie na fb siedzi.

Ogólnie chce go zgłosić poniważ strasznie denerwuje mnie jeśli koleś nie może sobie poradzić z bronzem a w kila dni wejdzie do golda i dostanie nagrody za koniec sezonu a potem sie wszystkim chwali że wbił sobie golda i jaki to on nie jest dobry i wgl.

Screen może zostać przerobiony tak, więc uważaj.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...