Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zmienić czas teleportacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W configu essentials:

1.

teleport-delay: 5 #Tu ile sekund ma czekać.

2.

#locale: en

zamień na:

locale: pl

2. Zmieniłem i nadal taka sama wiadomość

Opublikowano

############################################################# +------------------------------------------------------+                                           ## |                 Essentials (Global)                  |                                                 ## +------------------------------------------------------+                                            ############################################################# # The delay, in seconds, before a user actually teleports.  If the user moves or gets attacked in this timeframe, the teleport never occurs.teleport-delay: 5

Takie coś tam masz w Global i jak u mnie jest 5, to ustawiasz ile chcesz. w sekundach

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

A to locale: pl nie dziala?? Jesli nie, to czy jest komunikat po angielsku, czy co??

Jedzcze edit:

pamiętaj, aby przed locale: pl usunąć #

Dzięki wielkie działa :)

A mogę jeszcze zmienić kolor otrzymywanych wiadomości po Polsku bo otrzymuje je w kolorze szarym a chciałbym np pomarańczowy

Opublikowano

@MisterCrisu

Edytujesz wszystko w pliku messages_pl.properties w folderze essentials

@offtopic

Dzięki wielkie działa :)
A mogę jeszcze zmienić kolor otrzymywanych wiadomości po Polsku bo otrzymuje je w kolorze szarym a chciałbym np pomarańczowy

Ty tak na serio? Napisałem ci przecież, że  

2.

#locale: en
zamień na:
locale: pl

Napisałen wyraźnie... #locale: en zamieniasz na locale: pl. Ach, te internety...

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...