Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Generator prezentacji od SKRIPT.PL - skrypty, wtyczki, serwery.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2294514038099561028798.png

Nie chcesz robić grafiki dla prezentacji swojego skryptu, wtyczki lub serwera? Generator prezentacji od SKRIPT.PL zrobi to za Ciebie! Musisz jedynie wypełnić kilka pól, a otrzymasz kod bbcode, który tylko musisz użyć w temacie!

<opis skończę później>

9357514038099561028798.png

<opiszę później>

Przykładowy styl prezentacji:

1896614038099561028798.png

<resztę opiszę później>

8434214038099561028798.png

<opiszę później>

4334014038099561028798.png

<opiszę później>

2836114038099561028798.png

Prezentacja nie jest skończona. W generatorze jest dostępny do użytku publicznego w wczesnej wersji BETA. Większość funkcji nie jest jeszcze dostępna. Przy najbliższej aktualizacji (niedziela) zostanie dodana możliwość wyboru przynajmniej 2 stylii oraz każdy generator będzie dostępny (na obecną chwilę jest dostępny tylko generator prezentacji skryptów)

Zgoda na temat od @Lord Makin
Żaden moderator niech nie rusza tematu bez mojej zgody. W razie czego możecie pisać na PW.

Opublikowano

Ładnie się zapowiada, ale czy nie uważasz że button "Stwórz swoją prezentację", oraz że prezentacja została zrobiona z Waszego generatora odstrasza? (Mnie odstraszyło) według mnie 1 button że grafika itd. od Was jest by wystarczył. i np. >Kliknij i przenieś się do generatora< (mniejszą czionką).

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik.

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Opublikowano

Generator jest cały czas rozwijany, wiele opcji nie jest jeszcze dostępnych.
Myślę, że niebieski blok można wywalić i zrobić tam miejsce na coś innego, np. "od autora". Do najbliższej aktualizacji to zrobię - zostanie tylko przycisk "Stwórz swoją prezentację" oraz zostanie on pomniejszony :)

Opublikowano

Zauważyłem czytając: "Opis wkrótce." itp.

Mam nadzieję że generator się nie wypali ponieważ jest fajny, ciekawie zrobiony. (Przejrzysty!)

Może z niego skorzystam jak będę robił na szybko prezentację pod T-Cornersa. (Póki co mam napisaną txt, ale taki formant mnie nie zadawala, a co do skript kropa pl będę tam chyba często zaglądał szukając skryptów pod T-Corners, bo kilka będę musiał sobie napisać lub kogoś poprosić tam od Was. :)

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Opublikowano

skrypt2_2.png?nazwa=lubie%5Eplacki&wersjskrypt2_3.png?funkcja1=obra%C5%BCanie&fuskrypt2_4.png?funkcja11=&funkcja12=&funkspawn&komenda4=&komenda5=skrypt2_6.png?komenda6=&komenda7=&komend

Naprawdę świetny pomysł, jednak mnie to za bardzo nie zachęca do wejścia/zagrania na serwerze dzięki temu generatorowi.

Powinna być możliwość dodania screen'ów z serwera, brakuje mi też IP. xD

Jednak da się wybaczyć, w końcu to wersja beta, jak się weźmiecie do roboty to projekt będzie super! :)

@down - myślałem że to właśnie to. xD W takim razie czekam na generator publikacji. :P

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@up

Póki co jest dostępny generator prezentacji skryptów - NIE serwerów :) Aktualizacja będzie dopiero w niedziele (gdzie już dostępny będzie generator prezentacji serwerów oraz wtyczek), bo mam jeszcze kilka zleceń do zrobienia.

Opublikowano

Miło, że na liście znajduje się WildSkript :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

AKTUALIZACJA!

• dodano generator prezentacji serwerów
  • dodano wybór stylu oraz kolorystyki w generatorze prezentacji serwerów
  • poprawiono kilka błędów w generatorze prezentacji skryptów (jeszcze nie wszystkie, dziękuję za wszystkie zgłoszenia :))
  • wstępne prace nad generatorem statusu serwera (banner, coś podobnego co jest w generatorze prezentacji serwerów)
  • minimalne poprawki CSS/ JS (z zgłoszeń)

Kolejna aktualizacja jest planowana na środę (2 lipca). Aktualizacja będzie zawierać m.in:

• wybór stylu oraz kolorystyki w generatorze prezentacji skryptów
  • całkowita naprawa generatora prezentacja skryptów
  • generator statusu serwera (+ kilka stylii oraz wybór ułożenia tekstu)
  • większy wybór kolorystyki dla stylu pierwsze w generatorze prezentacji skryptów/ serwerów

Pełen changelog będzie prowadzony na forum gdzie znajduje się generator!

// Prezentacje generatora zrobię jutro (pierwszy post)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NOWOŚĆ!

// Niestety nie dałem rady poprawić wszystkich rzeczy, które opisałem w poście wyżej, lecz biorę się do roboty pełną parą. Przez 2 tygodnie byłem bardzo zajęty i po prostu nie miałem kiedy tego zrobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...