Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić?

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, nie jest to za duża suma, ale ja chyba bym próbował coś resellnąć, albo zrobić jeszcze parę noobków i w tedy zacząć resellować na poważnie.

704371448266406298964.png

Opublikowano

@matrikxpl Bardzo dużo wyjaśniłeś użytkownikowi, on może nie wiedzieć co to znaczy resellować a nawet jeżeli wie, to być może nie wie jak zacząć

@topic Ogólnie w necie jeżeli poszukasz znajdziesz naprawdę sporo sposobów zarobku, według mnie najbardziej opłacalne jest robienie rajdów glacowych [konkretnie boxy z nich] oraz resell to 1 otrzymasz kiedy będziesz chodził na glacę i zdobywał wkład, potrzebujesz również do tego famke która na takową glace jak i rajdy po prostu chodzi. To 2 mianowicie resell to kupywanie przedmiotów taniej a sprzedawanie drożej jego podstawą jest medal, nie będę tutaj rozpisywał o co dokładnie chodzi ... poszukaj a znajdziesz gwarantuje ci to. :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

@SlavesCity 2kk to zdecydowanie za mało na resell - [nie mówię że nie można na nim zarobić, bo można] ale moim zdaniem nie opłaca się, bo zwykle mało na takim czymś się zarabia. Zdecydowanie najlepiej skupywać karty i pojazdy. Jeżeli się postarasz spokojnie kupisz Poska +9 50j+ za 19kk [w pudle ofc] liczy się tylko cierpliwość. Jednak jeżeli masz tak mało kasy to polecam skupowanie ND : pamiętam że jeszcze kiedy ja zaczynałem swoją przygodę z resellem skupowałem 30 nd po 1,7 kk - słyszałem jednak że ta cena się powiększyła niestety nie wiem o ile gdyż tak małej sumy już nie kupuje - Pamiętaj jednak o tym że musisz czekać, nie wszystko dostaniesz odrazu, a ludzią można wszystko wcisnąć jeżeli dobrze się im to że tak to ujmę "rzuci" :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...