Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimfall- pytania

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od siebie dodam, że jeżeli chodzi o ten kod da rade go zdobyć parę razy, ale słyszałem również że nostale pozwala tylko na aktywacje jednego kodu, z tej gry.

704371448266406298964.png

Opublikowano

Tak można go zdobyć kilka razy lecz na androidzie jest trochę trudniej gdyż nie zawsze działa reinstal gry. Czasami trzeba przywrócić fabryczne ustawienia.

Tak, nostale pozwala na aktywacje tylko 1 kodu ale na 1 koncie. Czyli jak zrobisz np 10 kodów, to aby je aktywować musisz zrobić 10 innych kont aby ich użyć. :)

Pamiętajcie, jeśli chcecie jeszcze na tym zrobić to śpieszcie się. :)

Opublikowano

@SlavesCity

Możliwe, że przez przypadek usunąłeś sobie całe wojsko.

Jeśli chodzi o ustawienia fabryczne, to one restartuje całe twoje urządzenie do takiego stanu w jakim było kiedy kupowałeś. Można to nazwać formatem.

@2Up

Z tego co wiem to w iPhone jest IOS. Na owym systemie przeważnie wystarczało wyczyścić dane aplikacji i odinstalować. 

Opublikowano

Nie wiem. Pierwsza gra, której wcale nie mogę ogarnąć -.-

O co chodzi w tej misji że mam zaatakować bandytów. Co po kolei kliknąć

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Musisz wejść na mapę świata i przy twoim zamku znajduje się małe obozowisko bandytów, które musisz zaatakować.

Opublikowano

Wystarczy, że zdobędziesz 25.000 punktów, po przekroczeniu tego progu kod po prostu ci się wyświetli.

Opublikowano

Zdobycie 25k nie zajmuje tak dużo, max 20min.

Tylko podczas grania rób z godnie z misjami ponieważ dostajesz surowce. Jeśli jakaś budowa będzie trwała z 2min, nie używaj przyśpieszenia bo się nie opłaca, tylko używaj kiedy będzie nie 9min ale 8:59 gdyż gdy użyjesz w 9min to nie przyśpieszy ci do ukończenia budowli tylko do 4:50min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...