Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP OD SUPPORTU

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szansa jest ale to zależy do jakiego Rioter'a trafisz. I nie pisz ze brakuje ci RP do mystery boxa tylko do skin'a plus napisz jakiś wierszyk lub narysuj coś.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

mogą wam dać ale jest odpowiednia ilość przyznawanych RP na ROK i to jest podajże 25-35 RP MAX.

piszcie do polskiego to się dowiecie , chyba że nie kaleczycie to do angielskiego (szybsze odpowiedzi)

Opublikowano

Dali ma 56RP gdy brakowało mi do skina i po narysowaniu emotikony nie dali mi, narysowałem potem w 2 godzinki Lee Sina i dali i napisali, że życzą mi powodzenia w rozwijaniu talentu artystycznego, więc da się dostać więcej niż 50. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Napisz jakiś wierszyk o grze lub zrób ciekawą grafikę. Powiedz że pozostało Ci RP po zakupieniu, nie wiesz co z nimi zrobić i spodobał Ci się jakiś skin do którego braknie Ci 50 rp. Prześlij swoje dzieło wraz z tym i zapytaj czy mógłbyś je otrzymać. Powinni dać jak rioter nie będzie wredny lub nie będzie się bać (a niektórzy jebią się o to czy nie będzie opierdolu jak dadzą free)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Mi nie chcieli dać 40 a narysowałem świetny obrazek

Moim zdaniem po prostu trzeba mieć szczęście w angielskim supporcie

Opublikowano

Ja nie mam Pojęcia, na jakich wy Rioterów trafiacie.

5 razy pisałem

5 razy dostałem.

Zawsze, ale to zawsze chcieli jakiś rysunek (Można powiedzieć że to jest 'zapłata")

Angielski, Polski support. Nigdy mi jeszcze nie odmówił. Zawsze podawałem ilość jaką chce, na co chce i dodawałem na końcu rysunki (Mojego Autorstwa) .

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Tak, jest możliwość, wykonaj fan arta, napisz im że Ci brakuje, bardzo byś chciał, itd

oczywiście poproś - kultura wymaga ^.o

Pisz na angielski support - szybciej odpisują

//edit poprawione - edit all, kultura obowiązuje, a jej brakowalo ;3

Opublikowano

Jest mozliwosc wystarczy napisac a dostaniesz zlecenei typu "narysuj swojego ulubinego championa" Info potwierdzone :)

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...