Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE - Nowy splashart Urgota, nowe dzwięki Soulstealer Vladimir, zmiany w balansie

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nerfią nidalke? 

Wydaje mi się, że oni cofają po prostu  zmiany, które zostały wprowadzone na PBE. Czyli na PBE jest teraz  taka jak aktualnie na LIVE.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Wydaje mi się, że oni cofają po prostu  zmiany, które zostały wprowadzone na PBE. Czyli na PBE jest teraz  taka jak aktualnie na LIVE.

Czyli na pbe juz wczesniej dostala nerfa? To oznacza, ze maja ja na celowniku, boje sie, ze ją posłabią. Przecież nie jest Op.. Ach ten rito..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Niech to ścierwo nerfią w chuj. Po reworku gówno zrobisz nawet z Never Miss A Q i dzidami 10/10. Jak dla mnie za mały dmg

Opublikowano

Niech to ścierwo nerfią w c**j. Po reworku gówno zrobisz nawet z Never Miss A Q i dzidami 10/10. Jak dla mnie za mały dmg

Najpierw piszesz, żeby znerfili nidalke, po czym stwierdzasz, że ma za mały dmg. F**k logic..

XrgAYyk.png

Opublikowano

No tak, żeby zrobili z niej całkowite gówno, bo po reworku ma dla mnie za mały. Nie szkoda mi jej, mam inne postacie. Nie zrozumiałeś?

@Edit Heh z innego konta xD

Opublikowano

Splashart urgota lepszy moim zdaniem.

Bloodthirtser jeszcze bardziej op.

Opublikowano

Reworka niech zrobią a nie samego splasha :v

Reworka wizualnego mogą zrobić ale po c**j umiejętności itp?  Na Ameryce czy Korei to jest w c**j częsty pick na topa a nawet jako ADC i orają nim.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

No teraz będzie urgot wyglądał jak Duma Kata a nie jakiś worek na czterech nogach. Powinni jeszcze mu zrobic reworka a nie samego splasha w sumie splash też dobry kilka osób bedzie pewnie grało dla splasha bo jest zajebisty :D.

Opublikowano

obrazek urgota, profesjonalny, lecz bardziej wyciagniety z bajki niz z gry :)

headhunter cait - OP<3

Fajna nowa ikonka ziggsa

Opublikowano

Przyjemny update na PBE, zasłużony nerf dla Kayle i ładny nowy art Urgota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...