Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer PRO 100 slotow i Serwer TS3 Ownserver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam serwer uslugi pro 8 gb kilka msc i wzielem uzylem kodu do wlaczenia serwera ts3, ktory dostalem wraz z serwerem. I moje pytanie polega na tym czy jak moj serwer minecraft padnie to bede musial poniesc dodatkowe koszty za serwer ts3 czy on tez padnie? Bo na ownserver napisane jest, ze serwer jest na wlasnej licencji, ktora mozna zdobyc na stronie ts. Wiec jak serwer padnie to nie bede musial placic za serwer ts3?

Opublikowano

Będziesz musiał płacić za serwer TS3, on jest dołączony do Twojego serwera w ramach pakietu. (Jak pakiet 4Fun Orange) Przy rozwiązniu umowy o serwer, zrezygnujesz również z TS3, płacić będziesz musiał. A co do ownserwer, nie wiem czy dalej tak jest, ale znajomy mi opowiadał że są wysokie pingi. Polecam Ci zakupić maszyne dedykowaną w jakimś data center lub na

fiberhost.pl

jest to według mnie najlepsze rozwiązanie, na fiberhost miałem kiedyś serwer i zerowe lagi, czasem się małe wkradły ale nie były one odczuwalne.

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik.

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Opublikowano

Jak niezapłacisz Twój serwer upadnie, a razem z nim serwer TeamSpeak3.

Tak komunikator głosowy również padnie.

Tego nie wiem, ale on jest dorzucany gratis i go masz opłaconego razem z serwerem minecraft. (Taki bonus od ownserwer)

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik.

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...